Nevolje na odmoru

Prekinuto slavlje rođendana: Richard Gere hitno primljen u bolnicu u Meksiku

Odmor na kojem su slavili rođendan Gereove supruge Alejandre, nažalost je prekinut zbog ozbiljnih simptoma koji su glumca natjerali na odlazak u bolnicu.

Odmor s obitelji neugodno je morao prekinuti Richard Gere, holivudski glumac s A liste primljen je tijekom noći u bolnicu u Meksiku, gdje provodi zimovanje s obitelji, objavio je TMZ. Prema izvorima, 73-godišnji glumac je sa suprugom Alejandrom Silvom i djecom tijekom tjedna boravio u blizini naselja za odmor Nuevo Vallarta gdje su proslavljali njezin 40. rođendan. Alejandra je prije dva dana i objavila fotografiju na kojoj se vidi kako s njihova dva sina, čije fotografije inače rijetko objavljuje, dolazi na pješčanu plažu.

image

Alejandra Gere rijetko objavljuje fotografije sinova

IG ALEJANDRA GERE

Razlog glumčeve hospitalizacije je upala pluća, a prema informacijama, gadno je kašljao još i prije putovanja, ali nije zbog toga ni pomislio mijenjati planove jer se općenito osjećao dobro. No, kako su dani prolazili tako su se simptomi pogoršavali, pa je Gereu naposljetku postalo toliko loše da se morao javiti u bolnicu. Ondje su mu dijagnosticirali upalu pluća i zadržali ga, barem preko noći, jer koliko se zna, sljedećeg je dana pušten na kućno liječenje. Glumac je dobio kuru antibiotika te se čini da se za sada osjeća puno bolje i da je na putu oporavka.

image

Izgleda da se obitelj vratila u dobro raspoloženje

IG ALEJANDRA GERE

Zanimljivo je da je Alejandra u objavi, nakon što je zahvalila pratiteljima na rođendanskim čestitkama, napisala i kako je cijela obitelj bila bolesna tijekom zadnja tri tjedna, a sada je napokon situacija dobra. Prema tome bi se moglo reći da su svi imali neku virozu, koja se u Richardovom slučaju, možda zbog njegove dobi, zakomplicirala. Srećom, sve ide na bolje, pa se u Alejandrinoj subotnjoj objavi vidi Richard koji nosi masku na licu i sa svojom obitelji ide na plažu.

Linker
25. travanj 2024 17:04