Gal gadot postala je producentica

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
Nesigurna diva

Prelijepa glumica otkrila: ‘Imam ‘sindrom varalice‘

Legendarni redatelj ‘Kuma‘ priznao je glumici Gal Gadot da je i on nesiguran, pun sumnji, pa i ponizan, stoga danas lakše podnosi strahove i uvijek isto pitanje - hoće li se svidjeti publici?

Legendarni redatelj ‘Kuma‘ priznao je glumici Gal Gadot da je i on nesiguran, pun sumnji, pa i ponizan, stoga danas lakše podnosi strahove i uvijek isto pitanje - hoće li se svidjeti publici?

Proslavila se kao super heroina koja probleme rješava snagom svojih vretenasto oblikovanih mišića, bez pomoći kaskadera jer je dvije godine služila obavezni vojni rok u izraelskoj vojsci. Uz to izgleda tako dobro da bi se, odmah nakon snimanja scene hvatanja zločestih momaka, uz malo truda mogla pojaviti na Met Gali i rasturiti zvjezdanu konkurenciju. Zbog svega nabrojanog 38-godišnja holivudska glumica Gal Gadot i izvan seta neodoljivo podsjeća na Wonder Woman, lik koji ju je proslavio.

Naime, bivša Miss Izraela koju je magazin Time 2018. uvrstio na popis 100 najutjecajnijih pojedinaca svijeta, a časopis Forbes iste ju je godine stavio na popis najbolje plaćenih glumica s godišnjom zaradom od 10 milijuna dolara – ponajprije je predana majka triju djevojčica. Jedanaestgodišnju Almu, šestogodišnju Mayu i uskoro dvogodišnju Daniellu, dobila je u braku s privlačnim izraelskom mešetarom nekretnina, 48-godišnjim Jaronom Varsanom. Njihov petnaestogodišnji brak djeluje "nerealno" stabilno i sretno za holivudske pojmove. Žive mirno i nepretenciozno u svojem domu u Los Angelesu: starijoj kćeri dolaze na školske informacije u privatnu školu, mlađu naizmjence voze u privatni vrtić, a s njima je u nosiljci i najmlađa Daniella jer su usluge dadilje sveli na minimum. Uz to, prije četiri godine osnovali su producentsku tvrtku Pilot Wave koja ove godine, uz Netflix, stoji iza novog njenog projekta, špijunskog akcijskog spektakla "Heart of Stone". Režira Tom Harper, glavne uloge, prema scenariju Grega Rucke i Allison Schroeder, tumače Jamie Dornan te Gal Gadot. Prikazivanje je najavljeno za 11. kolovoza, a njen novi film povod je za razgovor za lipanjsko izdanje francuskog modnog mjesečnika L‘Officiel. Dakako, bivši model krasi i naslovnicu uglednog izdanja. Ono što je glumica pritom otkrila o sebi, mnoge je zapanjilo.

image

Sa suprugom, Jaronom Varsanom koji joj je poslovni partner u zajedničkoj producentskoj tvrtki

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

"Osjećam se kao da patim od sindroma varalice. S jedne strane sam tako sretna jer mogu raditi ono što stvarno volim. No pritom je kod mene uvijek prisutna nesigurnost. Govorim sebi: "Nadam se da ću se svidjeti publici". Ali nikad neću sebi reći sebi nešto poput: "Ma, ovo će im se sigurno svidjeti", priznala je holivudska "super žena".

Imala je sreću što je njezin pritajeni strah da razmaženoj, američkoj publici nije dovoljno dobra, lijepa, zanimljiva ili bolje rečeno, osjećaj "ja ne pripadam ovdje", prepoznao iskusan holivudski redatelj, Francis Ford Coppola. U razgovoru preko Zooma za uglednu modnu publikaciju, nije precizirala kada je i kojim povodom pričala s 84 -godišnjom holivudskom legendom, no otkrila je da joj je pružio neprocjenjivo ohrabrenje.

"Kada sam ga upitala: ‘Kakav je osjećaj biti nacionalno blago?‘, odvratio je: Znaš što? I ja sam uvijek ispunjen sumnjama. Uvijek se bojim da se neću svidjeti publici. Zato samo slijedim svoje srce. Ono mi je jedini vodič, no uvijek ga treba osluškivati ponizno‘. Mislim da mi je to bila jedna od najvećih lekcija", prenosi njene riječi Daily Mail. Sjedila sam s legendom, Francisom Fordom Coppolom, a on mi je otkrio koliko je ponizan i nesiguran. Tada sam shvatila da i ja smijem biti nesigurna u sebe", ispričala je preko Zooma za francusku publikaciju.

Karijeru bi joj, nakon akcijske fantazije kojom se proslavila, mogao obilježiti Netflixov akcijski triler "Heart of Stone" u kojem tumači ulogu Rachel Stone, obavještajne operativke zadužene za najzahtjevnije zadaće. Koproducentica je tog projekta, a suprug joj je glavni partner.

"U jednom trenutku sam mu rekla:‘Hajdemo raditi zajedno‘. Jaron i ja uvijek smo bili na istoj strani. On je iskusan poduzetnik, pa je naposljetku prodao svoj business s nekretninama u Tel Avivu i počeo raditi sa mnom. Dotad, on je bio dio koji mi je nedostajao. Jaron ima sjajan poslovni um. Tko se drugi može bolje brinuti o mojim interesima od mog životnog partnera?", zapitala se osnivačica food brenda "Goodles".

Pričajući o novom filmu, rekla je da su suprug i ona htjeli uzbudljivo ostvarenje i dali su sve od sebe kako bi gledateljima ponudili spektakl. Snimali su, kaže, na pet različitih lokacija: Islandu, Maroku, Lisabonu, Londonu te na talijanskom dijelu Alpa.

"Nadam se da je film na tragu franšiza ‘Nemoguća misije‘ te ‘Jamesa Bonda‘. Bilo nam je važno da sve što smo mogli napraviti u akcijskim scenama, bude stvarno. A ja sam pritom htjela pokazati lik koji ima manjkavosti. Željela sam stvoriti realnu ženu koja je naučila sve raditi sama", ispričala je glumica iza koje je još jedan poseban projekt, ostvaren sa Zakladom Stevena Spielberga. Nema nikakve veze s filmom, pa ipak, glumici baš ta suradnja nevjerojatno mnogo znači. Nedavno je, kaže, snimila video za posjetitelje Auschwitz-Birkenaua, nacističkog koncentracijskog logora koji njen djed preživio.

"Zaklada Stevena Spielberga kontaktirala me i pitala želim li to učiniti. Do tada nisam znala hoću li to moći ispričati. Nisam bila svjesna da će se to ondje prikazivati. Moj djed je tamo izgubio cijelu obitelj. Zamislite, da mu je netko kada je imao 14 ili nešto više godina, mogao šapnuti na uho da će njegova unuka jednog dana ispričati što se događalo na tom mjestu...To me je isprva jako pogodilo. A sada se osjećam se privilegiranom što sam imala priliku to učiniti, proći cijeli taj krug u mislima sa svojim djedom", ispričala je na kraju razgovora holivudska glumica.

Linker
28. travanj 2024 17:29