PROFIMEDIA
Tužna vijest

Preminuo partner Sandre Bullock: U tajnosti su se borili s teškom bolesti

Glumica i fotograf upoznali su se prije osam godina kada je on snimao rođendansku zabavu njezinog sina. Nazivala ga je ljubavlju svog života i najboljim uzorom za njezinu djecu.

Glumica i fotograf upoznali su se prije osam godina kada je on snimao rođendansku zabavu njezinog sina. Nazivala ga je ljubavlju svog života i najboljim uzorom za njezinu djecu.

Bryan Randall, dugogodišnji partner filmske zvijezde Sandre Bullock, umro je nakon trogodišnje bitke s ALS-om koju je čuvao u privatnosti, objavila je njegova obitelj. Prema objavi, 57-godišnji fotograf „otišao je mirno 5. kolovoza”, piše Yahoo Entertainment. „Bryan je vrlo brzo nakon što se razbolio odlučio svoje putovanje s ALS-om držati u privatnosti, a mi koji smo se brinuli o njemu dali smo sve od sebe da ispoštujemo njegov zahtjev. Neizmjerno smo zahvalni neumornim liječnicima i divnim medicinskim sestrama koje su postale naše cimerice, često žrtvujući vlastite obitelji da bi bile s našima", objavila je Randallova obitelj, tražeći od javnosti da im dopusti da tuguju u miru. Sandrina sestra, Gesine Bullock-Prado, na Instagramu je objavila kako „određena utjeha postoji u tome što je Bryan imao najbolje njegovatelje u mojoj sestri i medicinskim sestrama koje je okupila, kako bi joj pomogle u brizi za njega u njihovoj kući”. O tome javnost nije ništa znala.

image

Bryan Randall

NEMO/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Bryan i Sandra upoznali su se 2015., kad je on fotografirao rođendansku proslavu njezinog sina i ubrzo su počeli vezu koju je danas 59-godišnja oskarovka dobro čuvala od znatiželjne javnosti, no Randalla je više puta nazvala „ljubavlju svog života”. Nakon lošeg iskustva s prilično javnim razvodom 2010. od Jesseja Jamesa, reality TV zvijezde iz svijeta motocikala, bila je sretna što je pronašla osobu poput Bryana. „Prošla sam kroz proces razvoda. Sada sam našla životnu ljubav. Imamo troje predivne djece i to je najbolje što mi se dogodilo u životu”, rekla je 2021. u podcastu glumice Jade Pinkett Smith "Red Table Talk" odbijajući mogućnost da ponovo stane pred matičara. „Ne trebam papir da bih bila odana partnerica ili odana majka. Ne treba mi nitko govoriti da budem uvijek prisutna u najtežim vremena. Ne treba mi nitko govoriti da prebrodim oluju s dobrim čovjekom.” Zvijezda „Gravitacije” smatrala je Randalla odličnim primjerom za njezinu djecu, 13-godišnjeg sina Louisa i desetogodišnju kćer Lailu, koje je posvojila. Bryan je bio otac 20-godišnje kćeri Skylar Staten Randall iz braka s Janine Staten koja je preminula 2004. godine.

image

Sretni dani: Sandra Bullock i Bryan Randall snimljeni prije četiri godine

FIA PICTURES/FIA/PROFIMEDIA

Mediji su se prethodnih dana raspisali o tome kako je veza Bullock i Randalla u krizi te da su se nakon kratkog poboljšanja situacije u proljetnim mjesecima ponovno razdvojili i da ne žive zajedno. Sada je jasno da je njegovim životom u posljednje vrijeme upravljalo njegovo teško zdravstveno stanje. Amiotrofična lateralna skleroza (ALS) ili Lou Gehrigova bolest neurološka je sistemska bolest koja pogađa živčane stanice u mozgu i leđnoj moždini te uzrokuje gubitak kontrole nad mišićima. Neizlječiva je i progresivna, a oboljeli nakon dijagnoze prosječno žive dvije do pet godina, no ima i drugačijih primjera. Slavni fizičar Stephen Hawking, najpoznatiji oboljeli od ALS-a, živio je s tom bolešću dulje od 50 godina.

Linker
26. travanj 2024 14:48