Izgleda strašno

Preokrenuo se u autu: Scott Disick doživio ozbiljnu nesreću, o svemu se oglasio šerif

Udes se dogodio u nedjelju u okolici Los Angelesa, na dojavu o nesreći odmah su reagirali policijski službenici koji su otkrili i detalje prometne nesreće.

Scott Disick sudjelovao je u teškoj prometnoj nesreći u Calabasasu u Kaliforniji. Prema objavi za javnost okružnog šerifa službenici postaje Malibu/Lost Hills djelovali su po dojavi, u nesreći je sudjelovao i 39-godišnjak, zvijezda reality emisija o obitelji Kardashian.

Policijski službenici stigli su na mjesto nesreće i "uspostavili kontakt s vozačem, Scottom Disickom koji je bio sam u vozilu". Nesreća se dogodila u nedjelju, a nakon istrage policija je s podacima izašla u javnost, javljaju američki mediji.

image

Scott Disick prevrnuo se u automobilu

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Ustanovljeno je da je primarni uzrok prometnog sraza brzina, alkohol nije bio faktor. Gospodin Disick zadobio je lakše ozljede, koje ne ugrožavaju život te je odbio medicinski tretman. Na mjesto događaja po njega su došli članovi obitelji, a njegov automobil je odvučen prema njegovoj želji", stoji u priopćenju šerifovog ureda iz Los Angelesa.

image

Čini se da je osim auta, nastradao i betonski stupić

TMZ/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Disick je u javnosti poznat po svojoj vezi s Kourtney Kardashian, s kojom se nikada nije vjenčao, ali imaju troje djece - Masona (12), Penelope (10) i Reigna (7). Njegova bivša ove se godine udala za Travisa Barkera u raskošnoj ceremoniji u Italiji.

Linker
18. travanj 2024 16:44