POVRATAK U PROŠLOST

Prepoznajete li ga? Danas je popularno TV lice, a ovako je izgledao kao dijete

Pratiteljima je na Instagramu pokazao svoju staru fotografiju, a u komentarima su se ubrzo počele nizati brojne urnebesne usporedbe.

Lovac Dean Kotiga iz popularnog kviza "Potjera" ne propušta priliku da nasmije svoje brojne pratitelje na društvenim mrežama. Njegove objave u kojima nerijetko oponaša influencerske klišeje i iskrivljenu gramatiku svakodnevno prati gotovo 90 tisuća korisnika, a ovoga puta pokazao im je svoju sliku iz djetinjstva.

"Budući lokalni, ako ne i regionalni influencer", napisao je Kotiga uz fotografiju na kojoj pozira nasmiješen u pletenom prsluku i bijeloj košulji.

Tom je fotografijom prikupio više od osam tisuća lajkova, a u komentarima su se ubrzo počele nizati urnebesne usporedbe - jednog od pratitelja podsjetio je na lika iz "Družbe Pere Kvržice", a drugi su ga usporedili sa zločestim bratićem Harryja Pottera, Dudleyjem Dursleyjem.

image

Deana na Instagramu prati gotovo 90 tisuća korisnika

TOMISLAV KRISTO CROPIX

Inače, Dean je nedavno najavio kako ćemo ga uskoro gledati u jednom sasvim novom televizijskom formatu. Riječ je o spin-offu "Potjere" pod nazivom "Beat the Chasers" ("Superpotjera"), u kojemu se natjecatelji se bore protiv panela stručnjaka općeg znanja za novčanu nagradu. Format je vrlo popularan u Velikoj Britaniji, Australiji, Finskoj, Nizozemskoj i Španjolskoj, a na HRT stiže na proljeće.

Linker
22. travanj 2024 08:03