velika promjena

Preselila se na drugi kontinent: Novi početak Fani Stipković na egzotičnoj destinaciji

Sportska novinarka Fani Stipković sa svojim se partnerom Fernandom Hierrom, legendom madridskog Reala, početkom godine preselila u Meksiko.

Sportska novinarka Fani Stipković godinama je živjela i karijeru gradila u Španjolskoj, a u siječnju ove godine se sa svojim dragim, menadžerom Fernandom Hierrom, bivšim nogometašem i kapetanom madridskog kraljevskog kluba Real Madrida preselila u Meksiko. Velika ljubiteljica životinja pohvalila se kako će uskoro postati vlasnica preslatkog štenca kojeg su odabrali u iz legla i jedva čeka da stigne u njihov dom u Guadalajari.

image

Fani Stipković sa svojim psićem

INSTAGRAM

Na svom Instagram storyju objavila je video kako nježno mazi štenca koji se igra s lopticom, a u opisu je dodala kako psić sutra stiže u njihov dom. Legendarnog nogometaša upoznala je intervjuu koji je s njim odradila prije četiri godine, a par se prvi put u javnosti zajedno pojavio preklani na finalu Davis Cupa.

"Upoznala smo se na utakmici, kad sam radila televizijsku reportažu sa sudionicima i organizatorima. Sudbina nas je natjerala da se povežemo, počnemo razgovarati i na kraju provedemo mnogo vremena zajedno dok se nismo dobro upoznali. Fernando je kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca. Najviše razmišlja o potrebama drugih, pa često zaboravi na sebe", tim je riječima Fani Stipković opisala svog dragog u razgovoru za španjolski Vanitatis.

Premda su se preselili na drugi kontinent, u Meksiku su se jako dobro snašli, jer je službeni jezik u toj zemlji - španjolski, a Fani se nedavno iz Meksika pohvalila fotografijama na konju. Objavila je i reportažu iz Ciudad de Mexica, gdje je obišla spomen kuću i muzej Fride Kahlo, čuvene meksičke slikarice koja je postala ikona ženskog pokreta diljem svijeta.

image

Fernando Hierro i Fani Stipković

PRESS
Linker
24. travanj 2024 10:04