ROĐENDANSKA ČESTITKA

Preslatka fotografija oca i kćeri: Luka Modrić posvetio dirljivu objavu kćerkici Emi

"Deset je vrlo poseban broj kao što si i ti! Sretan 10. rođendan, moje sve! Puno te volim", poručio je svojoj mezimici hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić.

Ema Modrić, kći našeg proslavljenog nogometaša Luke Modrića, proslavila je svoj deseti rođendan. Njezin slavni tata tom joj je prilikom posvetio dirljivu čestitku uz njihovu zajedničku fotografiju na društvenim mrežama, na koju je malo tko ostao ravnodušan.

"10 je vrlo poseban broj kao što si i ti! Sretan 10. rođendan, moje sve! Puno te volim", poručio je svojoj mezimici Luka, koji u Real Madridu i hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na leđima nosi upravo broj deset. Na fotografiji su pozirali zagrljeni, a Modrićevi su se pratitelji pridružili čestitkama, ističući veliku sličnost između tate i kćeri. "Stvarno je tatina kopija!", poručio je jedan od njih u komentaru.

Inače, kapetan naše reprezentacije i njegova supruga Vanja zaljubili su se prije gotovo dva desetljeća. Luka je tada bio igrač Dinama, a Vanja je radila u agenciji za nekretnine. Osvojila ga je na prvu te je iskoristio priliku da je pozove na spoj nakon što mu je pomogla u traženju stana. Par je od tada nerazdvojan, a vjenčali su se 2006. godine i ubrzo dobili sina Ivana. Kći Ema rodila se tri godine kasnije, a 2017. stigla im je i malena Sofia.

Linker
21. travanj 2024 06:55