Jeremy Renner

 RB/BAUERGRIFFIN.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Dug oporavak

Prijatelj glumca stradalog pod ralicom: ‘Stanje mu je puno teže nego što se do sada govorilo‘

Glumac je na novogodišnje jutro stradao na svom imanju u Nevadi, nakon što je ralica prešla preko njega, liječnici se bore za oporavak.

Glumac je na novogodišnje jutro stradao na svom imanju u Nevadi, nakon što je ralica prešla preko njega, liječnici se bore za oporavak.

Stanje Jeremyja Rennera je mnogo ozbiljnije nego što se govorilo nakon što je glumca ozlijedila snježna ralica, tvrde njegovi prijatelji. Renner je na Novu godinu pomagao članu obitelji kojem se pokvario auto i zameo ga snijegom, u blizini glumčeve kuće kod Lake Tahoea u Nevadi. Nakon što je oslobodio automobil od snijega ralica teška 6,5 tona ga je pregazila.

Tada su njegovi predstavnici za medije kazali da je glumac zadobio ozljedu prsa, ortopedske ozljede i da je nakon operacije u kritičnom, ali stabilnom stanju. Međutim, sada glumčevi prijatelji kažu da su njegove ozljede mnogo teže nego što itko zna te da je "zamalo iskrvario" te "skoro umro" dok je čekao da stigne pomoć.

image

Jeremy Renner i sestra Kym

TWITTER/PLANET/PROFIMEDIA

"Mnogo je teže nego što itko zna. Jeremy je vrlo svjestan činjenice da je skoro umro tamo. Desna strana Jeremyjevog prsnog koša je zdrobljena, gornji dio torza mu je potpuno onesposobljen. Osim toga ima i tešku ozljedu glave, a jako je krvario iz noge", kazao je izvor za RadarOnline.

Glumac, koji se i oglasio na društvenim mrežama uz zahvale svim obožavateljima i prijateljima koji su uz njega, itekako je svjestan težine svojih ozljeda kao i činjenice da je pred njim jako dug put do oporavka. Njegovi prijatelji tvrde da bi moglo proći i dvije godine da se ovaj akcijski glumac vrati u formu. "Jeremy trpi velike bolove i ima problema s disanjem. Znao je da je u lošem stanju iz kojeg se možda neće izvući. Ozljeda prsa je bila toliko jaka da su se morala rekonstruirati na operaciji", kazao je izvor.

"Do sada je imao dvije operacije, a najvjerojatnije će u nadolazećim tjednima imati još operacija, prvo na nozi. Liječnici ostavljaju vremena između operacija kako bi tijelu dali vremena za početak prirodnog zacjeljivanja", dodao je prijatelj glumca.

Članovi Rennerove obitelji su cijelo vrijeme uz njega, uključujući i majku Cearley te sestru Kym. One ga i zabavljaju i olakšavaju mu brige dok leži u bolnici između kompliciranih operacija. "Jeremy je u redu. Prilično je sediran i pun cjevčica koje mu pomažu i disati, no on je borac, a odlučio je pobijediti ovo", zaključio je prijatelj stradalog glumca. njegova obitelj u izjavama za medije bila je optimističnija, ali u jednoj stvari se slažu 52-godišnji glumac je veliki borac.

Jeremyjeva sestra Kym za People je otkrila da on naporno radi u bolnici kako bi uz pomoć terapije poboljšao stanje. "Ako itko zna Jeremyja, znaju da je borac i da s njim nema šale. Svaki korak u fazi za oporavak on razvali. Ne možemo biti pozitivniji o onome što nas čeka", prošlog tjedna kazala je sestra Kym.

Linker
26. travanj 2024 06:47