emotivna ceremonija

Prijateljice na okupu: Courteney Cox dobila zvijezdu na Stazi slavnih, Aniston briznula u plač

Glumicu su osim kolegica iz sitcoma "Prijatelji" na svečanoj ceremoniji u Hollywoodu podržali i partner Johnny te kći Coco Arquette.

Glumica Courteney Cox, najpoznatija po ulozi Monice Geller u hit sitcomu "Prijatelji", u ponedjeljak se pridružila velikanima na Stazi slavnih u Hollywoodu, postavši 2750. osoba s vlastitom zvijezdom. Na ceremoniji kojom je obilježena ova posebna prekretnica u njezinoj karijeri podržala ju je kći Coco Arquette, dugogodišnji partner Johnny McDaid te kolegice iz "Prijatelja", Jennifer Aniston i Lisa Kudrow.

image

Jennifer Aniston, Courtney Cox i Lisa Kudrow

LEON BENNETT GETTY IMAGES VIA AFP
image

Osim u ‘Prijateljima‘, proslavila se i u ‘Vrisku‘

FREDERIC J. BROWN AFP

Lisa i Jennifer u svojem su se govoru prisjetile više od 30 godina dugog prijateljstva s Cox. Emotivna Aniston, koja je u jednom trenutku pustila suzu, otkrila je kako se slavna trojka na setu zbližila zbog pokera, iako ga je Courteney "prezirala".

image

Cox kaže kako ni u najluđim snovima nije mogla zamisliti da će dobit zvijezdu

FREDERIC J. BROWN AFP
image

Coco Arquette i Courtney Cox

LEON BENNETT GETTY IMAGES VIA AFP

"Courteney, samo želimo reći da smo duboko, duboko ponosni što te poznajemo. Ti si definicija doista lijepog, talentiranog i, što je najvažnije, doista dobrog i pristojnog ljudskog bića. Hvala ti što si obogatila naše živote", rekla je Kudrow, a Aniston dodala: "Ti si jedno od najsmješnijih ljudskih bića na planeti Zemlji. Ništa me ne usrećuje više od Courtneyine šale i uvijek nas nasmijava. Tako smo ponosni na tebe!"

image

Courtney Cox i Johnny McDaid

LEON BENNETT GETTY IMAGES VIA AFP

Cox, koja je uz "Prijatelje" glumila i u "Cougar Townu", "3000 Miles to Graceland" i popularnoj franšizi "Scream", u velikom je razgovoru za časopis Variety otkrila da kao djevojčica iz Alabame ni u najluđim snovima mogla zamisliti da će jednoga dana dobiti svoju zvijezdu na Stazi slavnih. Također, osvrnula se na nedavno svjedočanstvo princa Harryja u knjizi "Rezerva", kada je vojvoda od Sussexa ispričao da je na zabavi na njezinom domu pronašao kutiju čokoladica s "čarobnim gljivama" u frižideru.

"Odsjeo je ovdje nekoliko dana - vjerojatno dva ili tri. On je stvarno draga osoba. Nisam pročitala knjigu, ali htjela bih, jer sam čula da je stvarno zabavna. Ali da, sjetila sam se toga. Ne kažem da je bilo gljiva! Definitivno ih nisam dijelila", rekla je kroz smijeh.

Linker
12. travanj 2024 17:40