Srdačan zagrljaj

Princ William stigao sam na dodjelu BAFTA-e, posebno ga je razveselio susret s holivudskom divom

Unatoč problemima koji su zadesili njegovu obitelj princ je bio dobro raspoložen i uživao je u susretu s okupljenima i velikim glumačkim zvijezdama među kojima je bila i Cate Blanchett s kojom se srdačno pozdravio, a potom i uživao u razgovoru s obzirom na to da su sjedili jedan pored drugoga.

Baš kao što je i najavljeno princ William na 77. dodjelu filmskih nagrada Britanske akademije za filmsku i televizijsku umjetnost, poznatije kao BAFTA, stigao je sam. Unatoč problemima koji su zadesili njegovu obitelj princ je bio dobro raspoložen i uživao je u susretu s okupljenima i velikim glumačkim zvijezdama među kojima je bila i Cate Blanchett s kojom se srdačno pozdravio, a potom i uživao u razgovoru s obzirom na to da su sjedili jedan pored drugoga.

image

Uživao je u druženju i razgovoru s glumicom Cate Blanchett

JORDAN PETTITT AFP
image
JORDAN PETTITT AFP

Ovaj glamurozan događaj Kate i William inače ne propuštaju, no ovog puta zbog oporavka nakon operacije njegova supruga, princeza Catherine, nije mogla prisustvovati svečanoj dodjeli. ‘‘Princ od Walesa nazočit će ceremoniji dodjele filmskih nagrada EE BAFTA u Royal Festival Hallu u nedjelju, 18. veljače. Princ, predsjednik Britanske akademije filmske i televizijske umjetnosti (BAFTA), gledat će ceremoniju dodjele nagrada prije susreta s pobjednicima kategorija i nominiranima za nagradu EE Rising Star", potvrdila je ranije kraljevska palača.

image

Princ William od 2010. predsjedava Britanskom akademijom filmske i televizijske umjetnosti

JORDAN PETTITT AFP
image

Princ William stigao je sam na svečanu dodjelu jer se njegova supruga Kate još uvijek oporavlja od operacije abdomena

ADRIAN DENNIS AFP

Princ William od 2010. predsjedava Britanskom akademijom filmske i televizijske umjetnosti, a njegov dolazak sa suprugom bio je oduvijek vrhunac glamurozne večeri. O kreacijama koje je Kate tim prigodama nosila, pričalo se danima. Dizajneri čije bi večernje haljine nosila, pucali su od ponosa jer je njena urođena elegancija postala modni zaštitni znak BAFTA-e, pa se njezin izostanak smatra kao svojevrstan otklon od tradicije.

Inače, Britansku akademiju za filmsku i televizijsku umjetnost od osnivanja podržava kraljevska obitelj pa je tako i Williamov pokojni djed, princ Philip, bio prvi predsjednik Akademije. William je ranije zaobišao svoje obaveze kako bi bio uz svoju princezu koja se oporavlja u njihovom domu na imanju Windsor, a pretpostavlja se da će se dužnostima vratiti tek nakon Uskrsa.

image

Princ William izazvao je oduševljenje na crvenom tepihu

JORDAN PETTITT AFP
image
JORDAN PETTITT AFP
image

Princa je dočekala Sara Putt, zamjenica predsjednice BAFTA-e i predsjednica televizijskog odbora BAFTA-e

JORDAN PETTITT AFP
Linker
19. travanj 2024 23:02