Iznenadili objavom

Prinova stiže za nekoliko tjedana! Bivši premijer čeka svoje osmo dijete

Posljednjih nekoliko godina Boris Johnson ne može pobjeći mijenjanju pelena - a obitelji se sada pridružuje i novi član.

Supruga bivšeg britanskog premijera Borisa Johnsona, Carrie Johnson, dobro je skrivala svoju trudnoću od javnosti. Tek sada, kada je od poroda dijeli nekoliko tjedana, na Instagramu je otkrila da ona i bivši premijer čekaju svoje treće dijete.

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je leđima okrenuta kameri dok šeta sa svojom djecom, uz natpis: "Novi član tima stiže za nekoliko tjedana! Osjećam se dosta iscprljenom posljendjih osam mjeseci ali jedva čekam upoznati mališana. Wilf je uzbuđen što će opet biti stariji brat i stalno priča o tome. Mislim da Romy nema pojma o tome što se događa...Uskoro će imati!"

Bivšem britanskom premijeru ovo je osmo dijete. Njegov brak s Carrie za njega je treći po redu, a prvu put se vjenčao 1987. godine s Allegrom Mostyn-Owen, djevojkom iz studentskih dana. Nakon afere s Marinom Wheeler, brak se raspao 1993., a zatim se s Wheeler i oženio. Inače, Johnson je sve do 2021. godine skrivao podatak koliko točno djece ima - odbijao je govoriti o privatnom životu i ono što se znalo je da iza sebe ima dva braka i kćer koju je dobio u izvanbračnoj vezi. S drugom suprugom Marinom Wheeler ima četvero djece, a s konzultanticom Helen Macintyre iz izvanbračne veze kćer, što je priznao tek prije dvije godine.

image
PHIL NOBLE AFP

Da ima šestero djece potvrdio je novinarki za vrijeme intervjua 2021., a na pitanje "Kako je biti otac malom djetetu dok je na vlasti", odgovorio je: "Fantastično. Puno je posla, ali sviđa mi se to - apsolutno mi se sviđa. Mijenjam dosta pelena". Komplicirana obiteljska situacija ne rezultira idilom, pa su njegova odrasla djeca bijesna na njega - iako je Lari Lettice, Mili Arthuru, Cassiji Peaches i Theodoreu Apollu, pokušao osobno obznaniti da će on i treća supruga Carrie dobiti dijete, nijedno od njih nije došlo na očevu svečanu objavu. Kćer Lara je, štoviše, nakon što je otkrila za očevu vezu s 24 godine od njega mlađom Carrie, rekla kako je njezin otac sebični gad. Sva djeca su tada podržala majku Marine tijekom njihova razvoda.

image

Sa suprugom Carrie

ANL/SHUTTERSTOCK

Sina s Carrie je dobio 2020. godine, a kćer Rumy 2021., iste godine kada se par tajno vjenčao u Londonu. Carrie Johnson nedavno je priznala da je prije Rumy pretrpjela spontani pobačaj, a Rumy sada često zove njihovim "dijetetom duge".

"Problemi sa začećem i trudnoćom teški za za mnoge ljude, posebice kada na platformama poput Instagrama sve izgleda tako savršeno. Pronalazim utjehu u pričama onih koji su također pretrpjeli gubitak pa se nadam da će barem u nekoj mjeri dijeljenje iskustva pomoći i drugima", napisala je 2021. godine.

Linker
20. travanj 2024 06:43