David sve snimio

Prizor kao nekad: Victoria se rasplesala sa Spajsicama

Na rođendanu Geri Horner aka Ginger Spice bile su i njezine kolegice - Posh Spice, Sporty Spice i Baby Spice te su u sav glas pjevale i plesale na njihove stare hitove. Mel B, odnosno Scary Spice, jedina se nije pojavila.

Nogometni as David Beckham na svom je Instagramu podijelio trenutak koji su mnogi jedva čekali. Naime, njegova supruga Victorija plesala je i pjevala sa svojim kolegicama iz grupe Spice Girls i to na njihove stare hitove.

Iako se Vicky prije tri godine nije pridružila povratničkoj turneji Spajsica, sada si je dala oduška zbog posebne prigode - proslave 50. rođendana Geri Horner, poznate kao Ginger Spice.

Geri, Victoria, Mel C i Emma Bunton pokazale su da još uvijek nisu izgubile svoju "spice" čar, plešući i pjevajući na hit "Say You‘ll Be There", a David nije mogao odoljeti da ne snimi suprugu "u elementu". Jedina koja je nedostajala je Mel B koja nije mogla doći na proslavu zbog obiteljskih razloga.

Victoria aka Posh Spice bila je vrlo elegantna u crnoj satenskoj haljini vlastitog dizajna s V-izrezom, aplikacijom od čipke i otvorenim leđima. Sve Spajsice bile su u crnom, osim Geri koja je nosila bijelu haljinu nalik vjenčanici posutu sjajnim kamenčićima.

Victoria je na svom Instagramu podijelila fotografije na kojima pozira s curama iz benda, dok je Davidov video zaradio hrpu lajkova i komentara oduševljenih pratitelja.

Unatoč tome što je propustila veliku zabavu, Mel B je imala puno razloga za slavlje tijekom vikenda jer se zaručila za dečka Roryja McPheeja.

image

Mel B

JULES ANNAN/AVALON/PROFIMEDIA

"Prvi put u životu zaručena sam za prekrasnu, poštenu osobu zbog koje se osjećam zaštićeno, njegovano i toliko voljeno, i želim uživati ​​u tome", otkrila je Mel za Hello! Magazine. Također je otkrila da su sve njene kolegice Spajsice dale Roryju svoj "blagoslov".

image

Vicky u elementu

INSTAGRAM/PLANET/PROFIMEDIA

"Emma je plakala, Mel C također. Sve su bile oduševljene zbog nas i rekle su da je Rory nevjerojatan. Stalo mi je do njihovog mišljenja i stvarno mi je posebno što im se Rory toliko sviđa, jer im se nikada nije sviđao niti jedan moj dečko i bile su sasvim jasne u vezi s tim", rekla je Scary Spice.

Linker
19. travanj 2024 06:31