Odvažila se

Prizor za pamćenje: Victoria Beckham pokazala zategnuto tijelo u bikiniju

Modnu dizajnericu gotovo nikad nemamo priliku vidjeti u badiću. Ovog puta sunčala se u crvenom bikiniju i uživala u vodenim sportovima.

Bivša Spajsica, Victoria Beckham pokazala je svoju vitku figuru na jahti koja se iznajmljuje po cijeni od 1,6 milijuna funti tjedno, gdje sa suprugom Davidom Beckhamom uživa na francuskoj obali. Iako je nemamo često priliku vidjeti u ovom izdanju, paparazzi su je ipak uspjeli usnimiti zajedno s umirovljenim nogometašom dok uživaju u morskim radostima.

Victoria je viđena kako ulazi u jet ski i čvrsto drži svog supruga za ruku dok je nosila obićni crveni bikini na vezanje i crnu kapu na glavi. Par je zatim uživao u izletu s djecom Cruzom i Harper na mega jahti.

image

Victoria je na sebi imala crveni jednostavni dvodijelni kupaći kostim, a trbuh je vješto skrila pareom u istoj boji

CIAO PIX/SHUTTERSTOCK

Divili su se prekrasnoj korzikanskoj obali i izgledalo je kao da se utrkuju sa Cruzom i njegovom djevojkom Tanom Holding na vodenim skuterima. Brižni tata David potom je poveo jedanaestogodišnju kćer Harper na vožnju jet-skijem.

image

David Beckham uživa u vodenim sportovima

CIAO PIX/SHUTTERSTOCK

Ranije tog dana, Victoria i David viđeni su i u Saint-Tropezu s Cruzom, Harper i nekim prijateljima. Victoria je plijenila pažnju u zelenoj mini haljini klasičnog kroja, bez rukava.

image

Victoria Beckham se presvukla u zelenu haljinu za izlet

CIAO PIX/SHUTTERSTOCK

Podsjetimo, u prosincu su Beckhamovi potrošili 5 milijuna funti na vlastitu jahtu. David se odlučio na taj potez nakon što su ga inspirirali izleti na more sa Sir Eltonom Johnom i njegovim suprugom Davidom Furnishom.

image

Par na luksuznoj jahti

CIAO PIX/SHUTTERSTOCK

Nakon ljetovanja u Italiji, a prije bijega u Francusku, obitelj Beckham posjetili je i Hrvatsku. Uspješno su izbjegavali fotografe i tražili diskreciju na svakom koraku, međutim supružnici Beckham potom su odlučili pokazati svijetu kako se zabavljaju na odmoru u Dubrovniku.

Dizajnerica i bivša pjevačica na svom je profilu na Instagramu objavila niz fotografija i snimaka s kojih se vidi da su iskoristili svaku sekundu u našoj domovini. Zadržali su se oko dubrovačkog područja te su odsjeli u luksuznom kompleksu Lopud 1483 na Lopudu. Mediji su izvijestili i da su posjetili restoran BOWA na Šipanu, a uvjet za posjet ovih zvijezda bio je da ih nitko ne fotografira. Izgleda da su Beckhamovi čvrsto odlučili ovo ljeto provoditi na najegzotičnijim destinacijama svijeta, a Hrvatska je imala veliku čast biti domaćin.

Linker
18. travanj 2024 22:25