LET 3

Prlja dan prije finala poručuje: ‘Čuvajmo se, držimo se, bit će sutra sve super!‘

"Finac je kao atraktivan, onda ovi uvijek klasični favoriti - Italija, Francuska, Skandinavci itd. Ali mislim da je i Balkan ove godine fino oprao, eto svi smo se plasirali koji su se prijavili i to je lijep osjećaj“, ističe Zoran Prodanović Prlja ususret sutrašnjem finalu Eurosonga 2023.

Za finale Prlja kaže da je spreman zahvaljujući mnogobrojnim savjetima i podršci sa svih strana. Uz to dobio je i mnogo recepata za ozdravljenje, a posebno će se pridržavati onoga koji mu je dala glazbenica Josipa Lisac. "Naravno da mi je pomoglo. Kad dobiješ savjet od takve pjevačice kao što je Josipa Lisac pa to treba poslušati, jel tako? Čuvajmo se, držimo se, bit će sutra sve super!", ističe Prlja u razgovoru za TOP radio.

image

Članovi grupe Let 3 u šetnji Liverpoolom

LIVIO ANDRIJIC CROPIX

Skidanje u gaće pred milijunima gledatelja, frontmen Leta 3 opisuje kao odličan osjećaj koji bi svakome preporučio da proba, a "Ovi koji ne razumiju, a dobro, šta sad? Ne razumijem ni ja puno stvari u životu i na ovom svijetu pa sam tu. Tako da i oni imaju pravo na to."

Što se tiče prolaska u finale kaže da im to nije bio neki prioritet, ali naravno da je ljepše: "Obavili smo to i na neki način je ipak pao neki teret s duše jer smo ostvarili taj plasman u finale pa je osjećaj zaista odličan.“ Ne krije Prlja da si je Let 3 u dobrim odnosima s predstavnicima drugih zemalja:

"Svi su nam super dragi. Lijepo je to sve, kvalitetno je. ‘United by music‘, ekipa od svuda. Za neke mi je žao što su ispali pa ih neće biti u finalu, ali takva su pravila. S nekima smo ostvarili baš prijateljske veze, s nekima možda malo manje. A pjesme su tu negdje, dosta kvalitetno je sve to. Vidjet ćemo, ne znam."

image

Let 3 u Liverpoolu

LIVIO ANDRIJIĆ/ CROPIX

Iako nije smiješna, angedota iz Liverpoola koju će pamtiti je činjenica da se malo razbolio, ali iskustvo je "zaista divno, tu si negdje u bijelom svijetu. Imamo jako toplu podršku, jako toplo smo primljeni od publike, medija, organizatora. To je nešto što je nezaboravno. Uvijek je smiješno da moraš prvo gledati desno pa lijevo kad prelaziš cestu, ali oprez je majka mudrosti. To je onaj refleks, mi smo navikli prvo lijevo, onda se odjednom stvori auto s desne strane, e tu treba paziti!“, rekao je Prlja.

image

Prlja

LIVIO ANDRIJIĆ/ CROPIX
Linker
25. travanj 2024 17:12