Neprepoznatljiv

Problematični glumac prošetao odjeven poput grčke božice, na visokim potpeticama

Zbog uloge u filmu ‘Megapolis‘ Francisa Forda Coppole preodjenuo se u togu, ukrasio i našminkao u skladu s antičkom modom, što mu dobro stoji.

Holivudski glumac Shia LaBeouf pojavljivao se u javnosti u raznim izdanjima, ali sada je nadmašio sebe. Izazvao je pomutnju u Atlanti u drag izdanju antičke božice: prošetao je neprepoznatljiv ulicom odjeven poput Rimljanke s freski u Pompejima. Sve je na njemu bilo u skladu s antičkom modom - šminka, perika s uvojcima koketno oblikovanim na čelu, zlatna tijara, bijela tunika s raskošnim naborima, sandale na vezanje.

Glumac koji se proslavio ulogom u filmskoj franšizi "Transformeri" uz sve to je uspješno balansirao na visokim potpeticama pazeći da se nabori njegove tunike sasvim ne rastvore. Dojam "drag queen" naglašavali su njegovi crno nalakirani nokti i obrve oblikovane u visoke, tanke lukove. Da nije tek tako odlučio promijeniti stil, vidjelo se po njegovoj pratnji: oko slavnog glumca okupile su se žene u sličnim kostimima, no njegov je bio najraskošniji.

image

Novi uzlet problematičnog glumca

COURTESY EVERETT COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA

Neprepoznatljiv look nije slučajnost. Shia LaBeouf našao se među glumcima koje je legendarni redatelj Francis Ford Coppola odabrao za cast filma "Megapolis". Glume Adam Driver, Forest Whitaker, Laurence Fishburne, Jon Voight, Nathalie Emmanuel i Dustin Hoffman. Snimanje je počelo u Atlanti u saveznoj državi Georgija, u studenom prošle godine, a završit će se u ožujku 2023., u New Yorku te ponovno u Atlanti. Riječ je o filmu koji redatelj filmskog serijala "Kum" želi snimiti već 40 godina: sada je napokon došao taj trenutak, piše mjesečnik GQ. U film je uložio vlastitih 100 milijuna dolara, čini se da u 83. godini želi pokazati da je njegovo najbolje djelo pred njim.

image

Shia LaBeouf izazvao je pomutnju u drag izdanju

OG-MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

S druge strane, prilika koju je pružio LaBeoufu, svojedobno problematičnom glumcu, tridesetšestogodišnjaku puno znači. Pohvalio se kako je nakon boravka u klinici za odvikavanje od alkohola već 600 dana trijezan. Izvor blizak LaBeoufu rekao je da je "potpuno predan zdravom životu i donosi racionalne odluke”, prenosi The New York Post. Brine se o sebi i obitelji: na prvom mjestu mu je devetomjesečna kćerkica Isabel koju je dobio sa sedam godina mlađom suprugom Mijom Goth, engleskim modelom i glumicom. Stoga je iskričav, drag stil na setu, mala cijena za povjerenje koje mu je ukazao legendarni holivudski redatelj.

Linker
25. travanj 2024 11:27