KRAJ LJUBAVI?

Problemi u ljubavnom raju: Vitalij Kličko razvodi se nakon 25 godina braka

Gradonačelnik Kijeva rekao je da je odluka o razvodu obostrana.

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko razvodi se od svoje supruge Natalije Kličko nakon 25 godina braka, potvrdio je Kličko u intervjuu za ukrajinski Babel.

Odluka o razvodu bila je obostrana, rekao je kijevski gradonačelnik. Dodao je kako on i supruga već godinama žive u različitim zemljama, ali su ostali u dobrim odnosima.

‘‘Već dugo godina imamo različite interese i različite živote‘‘, rekao je Kličko.

“Odlučili smo to i službeno potvrditi. To je bila obostrana želja. I dalje imamo dobar odnos, poštujemo se, djeca su već odrasla, a život ide dalje.”

Na pitanje je li njegovo srce osvojila druga žena, Kličko je odgovorio stihom iz gradske himne: “Moj srce je okupirano samo Kijevom, kako da ne volim moje Kijevo?”

Podsjetimo, Vitali i Natalia Klitschko vjenčali su se u travnju 1997. U braku imaju troje djece: sinove Yegor-Daniela i Maxa te kćer Elizabeth-Victoriju. Natalia Klitschko već dugi niz godina živi u Njemačkoj, gdje gradi svoju glazbenu karijeru.

Osim što ga mnogi pamte kao profesionalnog boksača, Kličko je objavio svoju kandidaturu za predsjednika Ukrajine 28. veljače 2014., no, 29. ožujka objavljuje da se povlači iz utrke za predsjednika, te da će podržati kandidaturu Petra Porošenka, kasnijeg pobjednika, istovremeno je najavio da će se kandidirati za gradonačelnika Kijeva (Kijiva). Na izborima održanima 25. svibnja pobjeđuje sa skoro 57% glasova.

Gradonačelničku prisegu polaže 5. lipnja 2014., istog dana ga Ukrajinski parlament lišava mandata zastupnika, pošto zastupnicima nije dozvoljeno obavljati usporedno drugu javnu dužnost za vrijeme svojeg mandata. Kličku po svemu sudeći na poslovnom polju ide puno bolje nego na ljubavnom!

image

Vitalij Kličko

BORIS KOVACEV CROPIX
Linker
08. travanj 2024 22:30