JENNIFER BUHL/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA
Mercedes iz 2006.

Prodaje se kultni automobil Britney Spears: Jedan od najfotografiranijih vozila svijeta slavnih

Automobil koji je pjevačica vozila u jednoj od najtežih godina svoga života sad traži novog vlasnika.

Automobil koji je pjevačica vozila u jednoj od najtežih godina svoga života sad traži novog vlasnika.

Britney Spears te je 2007. godine neprestano bila na radaru paparazza, a njezin crni Mercedes postao je jedan od najprepoznatljivijih i fotografiranijih automobila. Iako od 2011. nije u posjedu pjevačice te se nalazi u muzeju i dalje je poznat kao "Britneyjin auto" i sada, za sitnu cijenu od nekoliko desetaka tisuća dolara, traži novog vlasnika.

Teško da su ikome te godine uspjele promaknuti paparazzo fotografije koje su Britney prikazivale u raznim stanjima od kojih niti jedno nije bilo dobro. Pa iako je pjevačica taj dio svoga života ostavila iza sebe jedna od uspomena na tu eru je ostala i nalazi se u Volvo Auto muzeju u saveznoj državi Illinois. Riječ je o Mercedes-Benzu CLK350 iz 2006. godine koji je tada pjevačica redovito vozila te je tako postao jednim od najfotografiranijih automobila slavnih osoba u povijesti. Kako piše TMZ, sada ulašteni kabriolet koji se nalazi iza zaštitne ograde, nekad je bio poznat kao "najopasnije" vozilo na ulicama Los Angelesa upravo zbog Britney koja u to vrijeme nije prolazila kroz dobru životnu fazu. Tako je u više navrata ulovljena kako prolazi kroz crvena svjetla dok bježi od paparazza, a s ovim je automobilom doživjela i neslavnu prometnu nesreću s čijeg je mjesta događaja na kraju i pobjegla.

image
THOMPSETT, CARRILLO/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA

Posljednjih 12. godina ovaj se kultni Mercedes mogao vidjeti i uživo s obzirom na to da je dio stalne postave Volvo Auto muzeja, a sada će ga neki sretnik moći i voziti. Naravno, ako je spreman za njega izdvojiti vrtoglavih 70 tisuća dolara koliko iznosi tražena cijena i ako ga ne smetaju brojne sitne prometne nesreće i prekršaji koje je pjevačica u njemu izazvala. No osim po tome, ovaj je Mercedes poznat i po situaciji u kojoj je Britney ulovljena kako uz cestu mijenja sinovu pelenu, ali i trenutku kad su je fotografi ulovili kako iz njega izlazi bez donjeg rublja. Iako pjevačicu ovaj automobil sigurno ne podsjeća na sretne dane, dio je moderne povijesti koja, izgleda, dolazi s paprenom cijenom, a vjerojatno i nekime tko ju je spreman i izdvojiti.

Linker
27. travanj 2024 05:50