Novi izgled

Promjena imidža: Julia Roberts ne izgleda više ovako

Novu boju kose i frizuru predstavila je na otvaranju švicarskog sajma luksuznih satova ‘Satovi i čuda‘ u Ženevi, a stilizirao ju je njen frizer, Serge Normant.

Američka glumica Julia Roberts je zgodna žena i u zrelim godinama. Štoviše, prirodna ljepota kojom plijeni, uz šarm i "najjače oružje", najljepši osmijeh Hollywooda – potaknuo je njezinog dugogodišnje frizera Sergea Normanta, da je nagovoti na značajnu promjenu. Novu frizuru, šiške koje godinama nije nosila, te bakrenu boju kose, predstavila je početkom ovog tjedna na glamuroznom događanju u Švicarskoj, otvaranju Chopardovog sajma luksuznih satova "Satovi i čuda" u Ženevi.

image

Na sajmu satova i nakita, s Karl-Friedrichom Scheufeleom i Caroline Scheufele

FABRICE COFFRINI/AFP/PROFIMEDIA

Mladolik izgled 55-godišnja glumica istaknula je sakoom krojenim uz tijelo i pletenim prslukom boje slonovače brenda Nells Nelson, jaknom i hlačama te čeličnim Chopardovim satom dok se prošetala crvenim tepihom sa supredsjedateljima luksuznog brenda, Karl-Friedrichom Scheufeleom i Caroline Scheufele. Bila je već zvijezda njihovih kampanja Happy Sport i Happy Diamonds, a Oscarom nagrađena glumica postala je i globalna ambasadorica tog švicarskog brenda nakita i satova, piše The Hollywood Reporter.

Holivudski frizer koji stilizira kosu i Sarah Jessice Parker, Sofije Vergara, Blake Lively, Julianne Moore, Katy Perry, Gisele Bündchen, Kate Moss, Iman, Christy Turlington i Cindy Crawford - otkrio je prije dvije godine kako Julia Roberts nije "teška" klijentica. Da, godinama se čvrsto držala iste, prepoznatljive frizure, što ne znači da nije spremna prihvatiti promjene.

"Bila je brineta, crvenokosa, plavuša, ima dugu kos, ali je isprobala je i kraću frizuru. Dakle, ne boji se eksperimentirati", rekao je frizer za portal za Refinery29.

Osvježen izgled kojim se zgodna žena pohvalila na Instagramu, svidio se njenim pratiteljima. "Slatka frizura Julia", napisala je jedna obožavateljica, dok je druga dodala: "Sviđa mi se tvoja kosa”. Ukratko, obasuta je komplimentima, a misija u službi ljepote koju si je zadao Serge Normant, ispunjena je.

Linker
24. travanj 2024 12:13