ATRAKTIVNA BRAZILKA

Promovirala je cipele, ali haljina je privukla poglede: Gisele u top crnom modelu

Nakon ljetovanju u Brazilu, manekenka se vratila na posao - prvi angažman nakon odmora bila je kampanja za liniju obuće, ali u fokusu je ostala haljina koju je Gisele nosila na predstavljanju.

Brazilska manekenka Gisele Bündchen zablistala je na lansiranju kampanje brenda Arezzo u trgovačkom centru u Sao Paulu. Iako je fokus trebao biti na cipelama - nosila je crne štikle s prozirnim detaljima - u prvi plan je ipak došla elegantna crna haljina francuske kuće Yves Saint Laurent. Model s dubokim, ali sofisticiranim dekolteom idealan je za svečane prilike, a dolazi s tankim crnim šalom. Cijelu kombinaciju "začinila" je velikim srebrnim naušnicama i narukvicama.

image

Gisele na predstavljanju nove kampanje

ALE VIRGILIO/NICOLAS CALLIGARO/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA ALE VIRGILIO/NICOLAS CALLIGARO/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Gisele je zvijezda nove ljetne kampanje brazilskog brenda u kojoj je, predstavljajući nove modele cipela, zablistala u crnom bodiju i u poluprozirnoj haljini. Ovo nije prva kampanja koju je snimila za taj brend - bila je zvijezda i zimske kolekcije.

image

Jedna od fotografija iz nove kampanje

ALE VIRGILIO/NICOLAS CALLIGARO/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA ALE VIRGILIO/NICOLAS CALLIGARO/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Gisele je do nedavno uživala u ljetovanju u Brazilu, a pohvalila se kako je napokon napunila baterije.

"Kakvo čarobno mjesto! Tako sam odmorna i nadahnuta", napisala je Gisele uz objavu na Instagramu gdje je s pratiteljima podijelila najdraže trenutke s putovanja - od meditiranja uz vodopad pa sve do šetnje špiljom i romantičnog zalaska sunca. Odmor je slavnoj manekenki itekako trebao s obzirom na to da se ove godine razvela od supruga Toma Bradyja, poznatog NFL sportaša, a nakon bračnog kraha izjavila kako se planira posvetiti sebi.

Linker
21. travanj 2024 16:38