NOVA LJUBAV

Pronaći ću nekog sličnog tebi: Popularna glumica bivšeg zamijenila njegovim dvojnikom

Tri godine nakon prekida trogodišnje veze, glumica Lili Reinhart uhvaćena je kako ljubi novog muškarca - koji neodoljivo nalikuje njenom bivšem.

Glumica Lili Reinhart, koja je slavu stekla ulogom u Netflixovoj hit seriji “Riverdale”, ponovno ljubi glumca. Ovog puta u vezi je s dvije godine mlađim američkim TikTokerom i glumcem Jackom Martinom. Par je nedavno viđen ispred zračne luke LAX u Los Angelesu zagrljen, opraštajući se uz poljupce prije njezinog leta.

image
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Za Reinhart, koliko javnost zna, posljednja je ljubav bio Cole Sprouse - s glumcem poznatim po ulozi u Disneyjevoj seriji “Suite Life of Zack and Cody” i seriji “Friends” u kojoj je glumio Rossovog sina je bila od 2017. do 2020. godine nakon što su se upoznali i zaljubili na setu serije "Riverdale". Nakon tri godine veze, Sprouse je na svom Instagram profilu potvrdio tračeve da su prekinuli.

Trenutni dečko, popularan na Tik Toku zbog fizičke sličnosti sa Sprouseom i čestog rekreiranja scena iz serije “Riverdale” prošlog je mjeseca pažnju privukao rekreirajući epizodu podcasta "Call Her Daddy" u kojoj je Sprouse komentirao prošlu vezu s Reinhart te je opisao kao toksičnom za oboje. Nije poznato jesu li Reinhart i Martin stupili u vezu prije ili poslije viralnog Tik Toka, ali dalo bi se zaključiti kako ona ima svoj tip kojeg se vjerno drži. Prije Martina, povezivalo ju se s glumcem Spencerom Nevilleom koji također fizički podsjeća na Sprousea.

Linker
23. travanj 2024 21:28