kraj braka

Prošle godine Irena je zbog Pece odjenula vjenčanicu, donedavno su javno pokazivali ljubav

Vijest o razvodu šokirala je javnost, jer su Irena i Marko izgledali kao skladan par, a još petprošlog tjedna na društvenim su mrežama razmjenjivali zafrkantske komentare i nježne riječi.

Splitski pjevač Marko Pecotić Peco jučer je priznao da se razvodi nakon 16 godina braka i to zbog druge žene. Njen identitet nije otkrio jer, tvrdi, da nema njeno dopuštenje, no sa Slobodnom Dalmacijom podijelio je da ne može više lagati i da vjeruje u novu ljubav. Kako je kazao, sa suprugom je o razvodu razgovarao prije sedam dana.

Vijest o razvodu šokirala je javnost, jer su Irena i Marko izgledali kao skladan par, a još pretprošlog tjedna na društvenim su mrežama razmjenjivali zafrkantske komentare i nježne riječi.

image

Marko Pecotic i supruga Irena

JOSKO PONOS CROPIX

Prošle godine Irena, po zanimanju farmaceutkinja, pojavila se u spotu za Markovu pjesmu Vrime nam je, jubavi, a nosila je staru vjenčanicu svoje tete.

"Ideja za spot je došla od moje supruge. Spot je ujedno i svojevrsna proslava naše 15. godišnjice braka jer kako je to u ljeto, 16.7., nikad nismo u prilici proslaviti je kako spada. Obojica sinova su s nama u spotu, kao i kum starijeg mi sina", rekao je Peco tada.

image

Pecotić je priznao da se razvodi nakon 16 godina braka

NIKSA STIPANICEV/CROPIX CROPIX

"Suprug se zna našaliti da sam najsretnija u apoteci, ali zaista volim svoj posao i to svoje okruženje", rekla je svojedobno Irena za Slobodnu Dalmaciju i dodala da jako voli modu.

Njen suprug jučer je otkrio da je braku došao kraj.

image

U veljači su skupa sudjelovali na Split Marathonu

ANTE CIZMIC/CROPIX CROPIX

"Istina je da se razvodim. Prošlu nedjelju sam rekao Ireni da više ne mogu biti njezin suprug jer jednostavno više ne mogu lagati. Uglavnom, za sada je to sve primljeno dobro, doma smo okej, cijeli sam tjedan kod kuće, pričamo s djecom i komentiramo, ali službeno je da ćemo se razvesti", rekao je.

Linker
25. travanj 2024 09:50