LIJEPE VIJESTI

Prva beba! Eni Jurišić i Vjeko Ključarić postali roditelji, stigla je djevojčica

Sretne vijesti je na Instagramu podijelio Lovro Juraga kojem je glazbenik Vjekoslav Ključarić mentor u showu "Zvijezde pjevaju".

"Tatek, tatek", sa širokim osmijehom govori Lovro Juraga svojem mentoru Vjeki Ključariću nakon njihovog nastupa u showu Zvijezde pjevaju, a par storyja nakon potvrđuje sretne vijesti da je pjevačica Eni Jurišić rodila.

"Vjeko, srce moje! Moj mentor je večeras postao tatek, voli te tvoj učenik braco", objavio je glumac Lovro Juraga i time potvrdio da je glazbenom paru u život stigla prva beba. Da će na proljeće postati roditelji djevojčice otkrili su ekskluzivno za Gloriju u siječnju ove godine kada je Eni bila u petom mjesecu trudnoće. Pjevačica je tada priznala da je vijest o trudnoći u njima izazvala ringišpil emocija, istovremeno su bili i sretni i zbunjeni, no sreća zbog obiteljskog trija za njih je nemjerljiva.

image
FILIP GRZINCIC

Eni je trudna nastupila i na Dori s pjesmom "Kreni dalje", što joj je sada divna uspomena.

"Nastup na Dori imat će još više smisla i bit će mi to najdraža uspomena. Osim toga, neću biti prva koja je ondje pjevala trudna. Sjetimo se samo kako je to 2001. uspješno učinila Vanna", kazala je tada Eni i priznala kako je očekivala da će joj tijekom trudnoće biti mnogo teže. Prva tri mjeseca je provela bez najdražih parfema jer ju je njihov miris iritirao, ali u petom mjesecu trudnoće otkrila nam je da se osjeća odlično, da je energična i poletna i da planira usporiti tek mjesec dana prije porođaja.

Eni i Vjeko otkrili su da im mnogo pomažu iskustva prijatelja i poznanika koji već imaju bebe, a u svom domu na Krku složili su malu baby knjižaru. Koje pak će ime dati svojoj kćerkici, tada još nisu znali.

"Imamo nekoliko favorita za ime, ali još nije pala definitivna odluka. Vjerojatno ćemo tu informaciju svi zajedno saznati tek kad se malena rodi. Naša želja je da na svijet dođe u Rijeci. Eni i ja smo jako povezani i u svemu zajedno pa planiram biti s njom i na porođaju - makar u nesvijesti", šalio se tada Vjeko, ali čini se kako mu se želja nije ostvarila zbog angažmana u showu "Zvijezde pjevaju". Već je tada glazbenik priznao da zna da će teško odoljeti željama kćerkice i da misli da će on biti popustljiviji roditelj, dok je Eni naglasila kao razmišlja samo o tome koliko će je jako voljeti.

image

Eni Jurišić i Vjeko Ključarić, vjenčanje

ANDREA GRŽINIĆ/PRIVATNI ALBUM

"Sve ostalo će se nekako samo posložiti putem. Doticaj s glazbom bit će neizbježan, pitanje je samo koliko jaku ljubav će za nju razviti. Veselilo bi nas da se i ona poželi baviti glazbom zato što joj u tome najviše možemo pomoći i usmjeriti je. Ali nema smisla forsirati nešto ako ne ide. Svako dijete je individua, a na nama je da je potičemo u onome u čemu će biti uspješna i što će si željeti", istaknula je tada Eni, koja je glazbeni talent naslijedila od mame Jozefine Jurišić, članice nekad popularne grupe 777, a postala ga je svjesna u prvom razredu osnovne škole. Vjeko je također počeo rano - pjevajući na metlu i svirajući sve dječje instrumente koje mu je kupio djed. Šira javnost je Eni i Vjeku upoznala 2016., kad su sudjelovali u showu "The Voice Hrvatska", gdje su se i zaljubili.

"Manje je poznati podatak da smo se Vjeko i ja prijavili u prvu sezonu "The Voicea". Tada je krenuo početak našeg bliskog prijateljstva iz kojeg se tek kasnije rodila ljubav, točnije u drugoj sezoni showa. Uvijek se rado prisjetimo te naše slatke sudbine. Teško je to objasniti, ali privuklo nas je isto ono što nas je i zadržalo, sada već sedam godina", kazala je Eni koja se za Vjeku udala lani. Odabrali su intimno vjenčanje u masliniku na otoku Krku, gdje su se i skrasili.

"Krk i Rijeka su nam najbliži srcu zbog naših korijena pa smo odlučili ostati. A čujemo da je i blizina baka-servisa ključna mladim roditeljima kada dođe beba. Krk je zaista gradić po mjeri svake obitelji. Miran, siguran, opuštenih ljudi, a opet ima dovoljno sadržaja. Ipak, svake zime obavezno provedemo nekoliko mjeseci u Zagrebu. Uzmemo najbolje od oba svijeta", objasnio je Vjeko za kraj.

Linker
20. travanj 2024 21:02