OBITELJSKO PUTOVANJE

Prvi avionski let male Grete: Franka i Vedran Ćorluka krenuli na odmor s djecom

Pjevačica je na društvenim mrežama otkrila kako se obitelji Ćorluka na putovanju pridružila i njezina majka Ingrid Zustović.

Pjevačica Franka Batelić i njezin suprug, bivši nogometaš Vedran Ćorluka, prije tri mjeseca su dobili drugo dijete, djevojčicu Gretu. Ubrzo nakon njezinog rođenja Vedran je s našom nogometnom reprezentacijom otputovao u Katar, dok je Franka s Gretom i trogodišnjim sinom Viktorom navijala za Vatrene iz njihovog zagrebačkog doma. Međutim, sada je došlo vrijeme za Gretino prvo obiteljsko putovanje, a ponosna mama Franka javila se iz aviona.

"Beba letii! Brat neuhvatljiv objektivu od jurnjave od sjedala do sjedala. Svima želim sretan i ispunjen vikend!", napisala je Batelić uz fotografiju s kćerkicom na Instagramu i dodala hashtagove "ljubav" i "obiteljsko putovanje".

Također, svojim je pratiteljima otkrila da joj se na putovanju pridružio suprug Vedran, kao i majka Ingrid Zustović, no njihovu destinaciju zasad nije podijelila.

Inače, mjesec dana nakon porođaja Franka nam je ispričala kako je Greta nemirna, ali jako dobra beba, te nam otkrila kako se Viktor snašao s mlađom sestricom.

"Viktor je dobro prihvatio Gretu, ali od tog silnog stresa se već dvaput razbolio u mjesec dana! Ali jako je dobar, pažljiv i bolji nego što smo očekivali", otkrila je pjevačica.

Linker
25. travanj 2024 10:40