WALTER/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
Uz važnu pratnju

Prvi izlazak nakon tragičnog gubitka: Elvisova unuka zablistala na crvenom tepihu

Promovirajući nadolazeću seriju u kojoj glumi glavnu ulogu, Riley Keough prvi put se pojavila na crvenom tepihu, otkako joj je u siječnju preminula majka.

Promovirajući nadolazeću seriju u kojoj glumi glavnu ulogu, Riley Keough prvi put se pojavila na crvenom tepihu, otkako joj je u siječnju preminula majka.

Nakon velikog šoka i gubitka, Riley Keough vratila se na posao. Kći iznenada preminule Lisa Marie Presley i unuka legendarnog Elvisa Presleya došla je na crveni tepih na losanđelešku premijeru mini serije "Daisy Jones & The Six", u kojoj glumi naslovnu ulogu.

image

Riley na prvom crvenom tepihu

FRAZER HARRISON GETTY IMAGES VIA AFP

Ova 33-godišnjakinja zablistala je na svečanom događanju u crnoj haljini s dubokim V-izrezom. Zanimljiva je konstrukcija haljine koja u gornjem dijelu izgleda kao čvrsti korzet od satena, a donji dio sastavljen je od svjetlucavih komadića. Riley je sve začinila samo s dva statement komada, dugačkim elegantnim rukavicama koje su trenutno najveći must-have i oversized naušnicama u kombinaciji zlata i kamena u smaragdnoj boji.

Osim s kolegama, Riley je pozirala sa suprugom Benom Smithom-Petersenom, koji joj je pružao podršku na prvom javnom događanju nakon majčine smrti i dirljivog, javnog, sprovoda. Lisa Marie Presley preminula je neočekivano i naglo, 12. siječnja ove godine, u jeku promotivne kampanje biopica "Elvis", i nekoliko dana nakon obilježavanja rođendana njenog oca, 8. siječnja. Lisa Marie imala je samo 54 godine, a za sobom je ostavila tri kćeri, naime Riley ima dvije sestre blizanke.

image

Riley i suprug Ben Smith-Petersen

FRAZER HARRISON GETTY IMAGES VIA AFP

"Daisy Jones & The Six" u deset epizoda prikazat će priču o usponu rock benda na LA glazbenoj sceni tijekom sedamdesetih kao i razlaz na vrhuncu slave. Serija je bazirana na istoimenoj knjizi Taylora Jenkinsa Reida, za koju je autor rekao da je dijelom inspirirana njegovim odrastanjem uz gledanje nastupa Fleetwood Mac na televiziji.

Glavna uloga koju tumači, Daisy Jones, vodi izmišljeni bend koji je blago inspiriran rock legendama Fleetwood Mac, a premijera na Amazon Prime Video zakazana je za 3. ožujka.

image

Tumači glavnu ulogu u seriji ‘Daisy Jones & The Six‘

FRAZER HARRISON GETTY IMAGES VIA AFP
Linker
26. travanj 2024 06:56