Baš se proslavio

Prvi put kad joj je rekao da je voli nije bio baš sav svoj i to je priznao javno

Ne samo da se Mila Kunis u konačnici pristala udati za Ashtona Kutchera i dobila s njim dvoje djece, nego se borila s njim za zdravlje kad je teško obolio.

Američkoj glumici Mili Kunis dogodila se noćna mora na dejtu, kakve se užasavaju sve žene. Njezin suprug, holivudska zvijezda Ashton Kutcher, izjavio joj je ljubav pijan, a istinu je podijelio s javnošću sedam godina nakon što su se vjenčali i dobili dvoje djece. Da je u ključnom trenutku bio jako pijan, otkrio je drugom muškarcu koji bi, možda, pronašao opravdanje za taj grozan gaf - country pjevaču Kennyju Chesneyju. Gostovao je u Kutcherovoj dokumentarnoj serija "Our Future Selves" na Spotifyju čija je tema zdraviji način života, a njegovi gosti prilikom trčanja otkrivaju zanimljive, malo poznate detalje o sebi. Ovaj put se Chesneyju ispovjedio Ashton Kutcher. Zašto baš njemu? One noći kada se napio kao zvijer i rekao Mili da ju voli, slušao je Chesneyjevu pjesmu Ti i Tequila, piše Fox News. Pa je eto tako Mili rekao ono što trijezan ne bi. Barem ne tako dramatično.

"Pojavio sam se pijan pred njezinom kućom, otprilike oko dva ujutro. Počeo sam vikati: "Ti i tekila me izluđujete. Rekao sam joj da je volim. Odvratila je: "Nemoj to reći ako to ne misliš ozbiljno. Hoćeš li me voljeti ujutro kad se otrijezniš?", upitala ga je.

Očito je ostao pri svojoj izjavi jer se pristala udati za njega. Danas imaju dvoje preslatke djece, kćer Wyatt i sina Dimitrija, a prebrodili su i tešku bolest s kojom se glumac suočio prije dvije godine. Radi se o upali stijenki krvnih žila, vaskulitisu. Situacija je bila ozbiljna jer neko vrijeme nije mogao vidjeti, čuti i hodati. Srećom, sada je teško razdoblje iza njih.

Linker
15. travanj 2024 23:13