Kelly Rizzo krenula je dalje

 ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK
Kelly Rizzo

Prvi put zajedno: Udovica Boba Sageta ponovno je zaljubljena, srce joj je osvojio američki glumac

Na zabavi povodom dodjele Grammyja, Kelly Rizzo pojavila se držeći se za ruke s glumcem Breckinom Meyerom, a prije nego su izašli u javnost, zatražila je blagoslov triju odraslih kćeri svog pokojnog supruga.

Na zabavi povodom dodjele Grammyja, Kelly Rizzo pojavila se držeći se za ruke s glumcem Breckinom Meyerom, a prije nego su izašli u javnost, zatražila je blagoslov triju odraslih kćeri svog pokojnog supruga.

Poslije dvije godine tugovanja i samovanja, udovica komičara Boba Sageta, televizijska voditeljica Kelly Rizzo, pronašla je novu ljubav. Njezin odabranik je 49-godišnji američki glumac Breckin Meyer, poznat po ulozi u romantičnoj komediji "Ghosts of the Girlfriends Past" te sinkronizaciji crtića "Garfield" u kojem je posudio glas Jonu Arbuckleu, vlasniku najpoznatijeg riđeg mačka na svijetu. Zaljubljeni par nedavno se pojavio na zabavi povodom dodjele Grammyja, držeći se za ruke.

image

S novim odabranikom, Breckinom Meyerom

LISA O‘CONNOR/SHUTTERSTOCK

"Trebalo je neko vrijeme da dođem do točke u kojoj sam mogla sebi reći da je u redu imati novu ljubav i da mislim da bi on bio zadovoljan s time", rekla je udovica u prilogu s dodjele E! Newsa.

Odluku emotivno krenuti dalje, 44-godišnja glumica i producentica nije donijela olako. Prije nego li se upustila u vezu s Breckinom Meyerom, razgovarala je o tome s kćerima pokojnog muža Aubrey, Larom i Jennifer. One su je ohrabrile da počne ponovno izlaziti i „otvori vrata” ljubavi.

"Rekle su mi da bi Bob želio da budem sretna. To mi strahovito puno znači jer su to njegova djeca, najbolje su ga poznavale", rekla je na zabavi povodom dodjele najveće diskografske nagrade.

Njezin suprug dobio ih je u prvom braku sa scenaristicom Sherri Kramer dok s Kelly Rizzo nije imao djece. Danas su odrasle i imaju dobar odnos s pomajkom.

"Iako je to nešto za što mislite da vam ne treba dozvola, puno mi znači to da imam njihov blagoslov, znajući da žele da budem sretna i da me vole," otkrila je Kelly Rizzo koja je udovica postala prije dvije godine, kada je omiljeni glumac 9. siječnja 2022. preminuo u snu u hotelskoj sobi nedaleko od Williamsburga na Floridi tijekom stand-up turneje. Nezgodno je udario glavom zbog čega je došlo do krvarenja u mozgu, što je kasnije, u službenom izvješću, navedeno kao uzrok smrti. Kelly i Bob proveli su zajedno sedam prekrasnih godina, od čega su šest bili u braku. Nedavno se pojavila na obilježavanju godišnjice smrti svog supruga s njegovim prijateljima iz serije "Puna kuća", a organizirao ga je njegov kolega sa seta serije i prijatelj, John Stamos.

"Zauvijek ću biti zahvalna što sam 6 godina dijelila život s ovom izvanrednom osobom. Zahvalna sam što imam uspomene i fotografije i videozapise. I da, još uvijek suze. To je takav dar, to da sam imala njegovu potpunu i sveobuhvatnu ljubav", napisala je Kelly povodom tužne obljetnice na Instagramu, ne krijući da će Bob zauvijek ostati najvažniji muškarac u njezinom životu.

Linker
28. travanj 2024 14:10