NEJA MARKICEVIC/CROPIX
Dobro jutro Hrvatska

Prvi terenski zadatak: Doris Pinčić u zoru se javila uživo s Dolca, pogledajte kako se snašla

Osim što glumi i vodi, Zadranka od sada obavlja i reporterske zadatke

Osim što glumi i vodi, Zadranka od sada obavlja i reporterske zadatke

Od svoje prve uloge u sapunici Larin izbor Doris Pinčić osvojila je brojne simpatije kod domaće publike, mlada glumica ubrzo se povukla iz glume jer joj je karijera televizijske voditeljice predstavljala veći izazov. Ovu Zadranku od siječnja 2020. domaći gledatelji prate kao HTV-ovo lice, najviše u emisiji Dobro jutro, Hrvatska, ali i u brojnim specijalnim projektima HTV-a. No osim vođenja, uređivanja rubrike, Doris u svoj životopis može unijeti i terenski rad te javljanje uživo.

Led je probila javljajući se prije sedam ujutro s Dolca.

"Poznajete ju kao izvanrednu glumicu, sjajnu voditeljicu, a sada ćemo vidjeti i koliko je odlična kao reporterka", najavila je svoju kolegicu Zlata Muck iz studija.

Doris je s mikrofonom u ruci opisala štand prepun mirisnog voća, zatim je razgovarala s vlasnikom istog, gospodinom Borkom iz Škabrnje. Razgovarali su o tome koliko često dolazi iz Škabrnje na Dolac te što se sve najbolje prodaje u Zagrebu.

Na Facebook stranici emisije Dobro jutro, Hrvatska većina komentatora oduševljena je ovim pravim osvježenjem na ekranima. Zamjena uloga to da voditelji postanu ‘terenci‘ nije česta pojava, barem ne kod nas.

image

Doris Pinčić i Mirko Fodor vode Božić u Ciboni

RANKO SUVAR/CROPIX

Ovi noviteti u njenom poslu došli su nekoliko mjeseci nakon što je Doris javno potvrdila da je i u privatnom životu okrenula novu stranicu. Nakon razvoda od zadarskog pjevača Borisa Rogoznice, Pinčić vrlo pažljivo i oskudno dijeli informacije iz svog privatnog života, no ipak je objavom na Instagramu sama otkrila da je sada ponovno sretna.

"Da, sretna sam. Moj partner nije javna osoba i priroda njegova posla drugačija je od moga, zbog čega tu priču ne želim izlagati svjetlima reflektora", rekla je Doris za Gloria.hr.

Linker
27. travanj 2024 03:18