Kriva je ona

Rachel Bilson objasnila zašto je prvi orgazam doživjela tek u 38. godini

Kad je priznala da je tek u 38. godini doživjela orgazam, fanovi traže ‘odgovorne‘ za loš seks, pa mučena krivnjom sada tvrdi da nije poznavala svoje tijelo.

Na društvenim mrežama traga se za frajerom s kojim je američka glumica Rachel Bilson u 38. godini prvi put doživjela orgazam, kao i za onima koji je dotad nisu uspjeli zadovoljiti. Obje potrage potaknula je njena izjava tijekom gostovanja u podcastu "Broad Ideas" da joj se "taj" trenutak dogodio prilično kasno. Sada, pak, u najnovijem intervjuu u podcastu "The Nick Viall Files", 41-godišnja glumica pokušava "ispeglati" stvar.

"Gledajte, to nema nikakve veze s bilo kojim partnerom. To je imalo veze s mojim poznavanjem svog tijela”, tvrdi glumica koja je u popularnoj humorističnoj seriji "The Hart of Dixie" tumačila ulogu liječnice Zoe Hart.

"Očito je da se sada spominju razna imena u oba konteksta i to mi nije u redu jer to nije imalo nikakve veze s tim", rekla je glumica u četvrtak, u drugom podcastu.

Otkako je u emisiji "Broad Ideas" otkrila da je tek potkraj tridesetih doživjela "wow" trenutak, svi se pitaju kako je to moguće i zašto je gubila vrijeme u vezama s muškarcima čija je izvedba ispod plahti nije zadovoljavala.

image

S bivšim, Haydenom Christensenom i kćeri 2019.

RHTY/STARMAXINC.COM/SHUTTERSTOCK

Za loš seks "osumnjičena" su njena dva bivša dečka, zvijezda "Ratova zvijezda" Hayden Christensen s kojim je bila zaručena osamnaest mjeseci, a imaju i devetogodišnju kćer Briar-Rose. Kanadski glumac nije se oglasio premda bi ga mnogi htjeli pitati kako tijekom njihove desetogodišnje veze nije shvatio da mu partnerica ne doživljava orgazam. Hodala je i s glumcem Adamom Brodyjem od 2003. do 2006., a spetljali su se na setu serije "The O.C." u kojoj je on imao jednu od glavnih uloga, piše People. Čini se da ni s njim nije bilo "vatrometa".

image

Vjeruje se da je s Billom Haderom doživjela pravu stvar

SHUTTERSTOCK

S druge strane, vjeruje se kako je njen bivši, komičar Bill Hader, onaj pravi. Romansa sa zvijezdom showa "Saturday Night Live" trajala je oko dvije godine, a raskinuli su tijekom pandemije 2020. iste godine kada je napunila 39 godina, piše Daily Mail. Sve upućuje da bi Hader mogao frajer s kojim se napokon dobro poseksala.

U kolovozu prošle godine Rachel Bilson potvrdila je da ima novog dečka, ali nije otkrila o kome je riječ. Nagađa se da je riječ o glumcu u usponu Zacu La Rocu iza kojeg su filmovi "The Other Woman" s Cameron Diaz te "Love and Skin".

Linker
24. travanj 2024 00:16