USKORO I BRAK?

Ralph Fiennes u Rimu ljubi Britanku: U 61. pronašao ljubav, prijašnjima presudili preljubi

Slavni glumac Ralph Fiennes uhvaćen je kako uživa u Rimu u društvu misteriozne plavuše za koju je sada otkriveno da je itekako dobro poznata britanskom visokom društvu.

Ralph Fiennes, zvijezda filmova "Shindlerova lista", "Harryja Pottera" i najnovijeg filma o fine diningu "Meni", uživao je u ženskom društvu u šetnji Rimom, a fotografija je odmah izazvala znatiželju jer žena nije na prvi pogled poznata javnosti. Ipak, otkriveno je da 60-godišnji glumac uživa u društvu Amelije Richards, žene dobro poznate britanskom visokom društvu koja je više od desetljeća bila u vezi s Jamesom Lindsayjem, sinom jedne od najbolji prijateljica kraljice Camille. Amelia je nedavno prekinula tu vezu te prošli tjedan iselila iz njihovog zajedničkog doma u Oxfordshireu, piše Daily Mail.

image
COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Intrigu je dodatno pojačala činjenica što je Amelia snimljena sa zaručničkim prstenom na ruci dok je ruku pod ruku šetala Rimom sa slavnim glumcem koji tamo snima film "Conclave". Glumac se još nije izjasnio oko nove ljubavi, a čini se i potencijalnog braka što bi bio drugi brak u njegovog zanimljivom ljubavnom životu.

Naime, Fiennes je bio u braku s glumicom Alex Kingston, koju je upoznao još na fakultetu, a 1993., nakon 10 godina ljubavi, i oženio. Ipak, par se razveo 1997. jer se glumac zaljubio u glumicu Francescu Annis s kojom je ljubav potrajala nešto više od deset godina, a rastali su se zbog njegove navodne afere s pjevačicom Cornelijom Crisan. Nakon što se 2000-tih našao usred skandala kada se medijima proširila vijest da je imao odnos sa stjuardesom na letu za Mumbai. Ralph nikada nije komentirao njezine navode, a nakon toga je svoj privatni život još više skrivao od javnosti pa možemo očekivati da će i ovu ljubav željeti čim više zadržati samo za sebe.

Linker
20. travanj 2024 12:53