TULUM ZA PAMĆENJE

Raskošna proslava rođendana kćerkice domaćeg nogometaša: ‘Velika želja joj je sestrica‘

Supruga bivšeg Dinamovog nogometaša otkriva što je bila tema raskošne proslave četvrtog rođendana njihove kćerkice Alexandre i koji su je darovi najviše razveselili.

Nogometaš Mario Musa i njegova supruga Anita svake godine organiziraju tematski rođendan za svoju kćerkicu Alexandru. Lani je lajtmotiv bio crtić "Snježno kraljevstvo", a sada - za četvrti rođendan - medvjedić Moschino. I to zbog haljine koju joj je darovala teta. Sve je organizirao Twinkle Twinkle Events, a slavilo se u jednom zagrebačkom restoranu uz ledeni vjetar, tortu od tri vrste čokolade, muffine i razne druge slastice s motivom medvjedića i Alexandrinim imenom.

image

Djevojčica svake godine želi tematski rođendan

MLADEN ŠINKO

"Alexandra je u fazi šminkerice. Voli haljine i kozmetiku pa je bila neizmjerno sretna kad je od kumova na dar dobila stol za šminkanje. To joj je bio vrhunac, ali i ostali darovi su bili pun pogodak pa im se veselila. Naravno da želimo ugoditi našoj jedinoj princezi, no mora postojati zdrava granica. Pazimo na to da razumije kako nije sve u materijalnom i da cijeni ono što ima. Djeca su ogledalo roditelja, sve imitiraju. Stoga se trudimo pružiti joj odrastanje u okruženju punom ljubavi, razumijevanja, tolerancije, suosjećanja, poštovanja, iskrenosti, rada i truda. Sve kako bi i sama upila te vrijednosti kao vlastite", govori Anita Musa i dodaje kako je njihova kćerkica dijete s karakterom. Nježna je i voli se maziti, a s druge strane je pravi mali borac.

image

Anita Musa kaže da je Alexandra prava mala šminkerica

MLADEN ŠINKO

Ponešto je naslijedila od oboje: od mame odlučnost, samouvjerenost i to da ne odustaje od onoga što je zacrtala, a od tate sklonost nestašlucima, energičnost i ljubav prema sportu.

image

Mario Musa bi želio da se i njegova mezimica jednog dana bude sportašica

MLADEN ŠINKO

"Ništa joj ne namećemo. Puštamo je da se razvija i da bude znatiželjna, da sama otkriva što je zanima i što želi raditi. Najviše bih voljela da ima kvalitetno obrazovanje, ali i da se nikad ne prestane baviti sportom - ako ne profesionalno, barem rekreativno. Želimo da njeguje zdrav i aktivan sportski život. No, za što god da se odluči, uvijek ćemo je podržati u njenim snovima i biti joj najveći navijači", kaže Anita i ističe kako zbog ljubavi prema pokretu zajedničko vrijeme najradije provode u prirodi. Idu u park i na izlete pa su nedavno bili na Plitvicama.

image

Sve je bilo u znaku medvjedića Moschino, pa i torta

MLADEN ŠINKO

Supružnici Musa u braku su pet godina, a Anita, koja je po struci kemičarka, zbog suprugove se karijere potpuno posvetila Alexandrinom odgoju. Mario je igrao za Dinamo, Lokomotivu, izraelski klub Maccabi Haifa, švedski Hammarby i slovenski Aluminij, a Anita kaže da biti supruga nogometaša ima i prednosti i nedostatke.

image

Alexandri bi najdraži rođendanski dar bila sestrica

MLADEN ŠINKO

"Volim biti majka, uživam u toj ulozi od prvoga dana. Biti majka za mene je najljepše zanimanje. Mane su česta putovanja pa nigdje ne možemo u potpunosti pustiti korijenje i izgraditi dom, a i često smo udaljeni od bližnjih", priča Anita, koja otkriva da Alexandra želi sestricu, no njoj i suprugu se ne žuri. Voljeli bi imati više djece, ali još će neko vrijeme biti posvećeni svojoj mezimici.

Linker
21. travanj 2024 00:20