Opet u igri

Ratajkowski otvorila dušu, evo što je odgovorila kad su je pitali za vezu s Bradom Pittom

Početkom godine manekenka je ostavila muža, zbog navodne nevjere, a sada je otkrila kako se snalazi u svijetu dejtanja.

Emily Ratajkowski ogolila je dušu o turbulentnim emocijama koje su je preplavile zbog raspada braka. Ranije ove godine ostavila je supruga Sebastiana Bear-McClarda, a šuškanja su dala naslutiti da joj je bio nevjeran.

Emily krasi naslovnicu Harper‘s Bazaara u kojem je dala opsežan intervju.

"Osjećam sve emocije. Osjećam ljutnju, tugu, uzbuđenje. Osjećam radost. Osjećam lakoću. Svaki dan je drugačiji", iskrena je Emily.

Otkrila je i da ponovno odlazi na spojeve, ranije ovog tjedna snimljene su prve fotografije nje i novog dečka DJ-a imena Orazio Rispo.

A kada ju je novinarka Thessaly La Force otvoreno pitala je li ikad izlazila s Bradom Pittom - o čemu se naveliko pričalo ove jeseni - Ratajkowski je dala kriptičan odgovor, kako je primijetila autorica teksta, jer nije to porekla.

"Jedina dobra stvar koju znam je to da osjećam sve te stvari, što je lijepo, jer zbog toga vjerujem da će sve biti OK", podijelila je Emrata.

image

Emily Ratajkowski ponovo odlazi na spojeve

VEEREN/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Iako je snimljena da razmjenjuje poljupce s Oraziom, nije definirala svoj ljubavni status. "Išla sam na spojeve", kazala je i rekla da još nije otvorila aplikacije za spajanje, ali je dodala: "Dajte mi vremena".

U mladosti je išla iz veze u vezu, kao mladi model oslanjala se na dečke da je štite od "predatora u svijetu modelinga". Međutim u tom mijenjanju partnera, nikad nije razmišljala što njoj odgovara.

"Da koristim frazu s TikToka, bila sam kao ‘uzmi mene djevojka‘ u smislu da nisam bila baš dobra u odlučivanju što se meni sviđa. Htjela sam biti ta koju će odabrati. Bilo mi je teško otići na spoj s nekim i razmišljati koliko se meni netko sviđa ili ne sviđa. Ja bih razmišljala o tome kako oni vide mene, što to znači, što žele od mene, što to znači za moju vrijednost. Više nisam takva. Sada mi je baš zabavno otići s nekim na večeru i razmišljati što se meni sviđa, a što ne", otkrila je Emily.

Manekenka je također otkrila da - nema svoj tip muškarca - kao i da nikad nije bila s nekim slavnim ili moćnim.

Linker
11. travanj 2024 09:11