Sasvim iskreno

Razotkrivanje ljubavnog trokuta: Glumac imao aferu s Kate Marom - dok je ona ljubila drugoga

Elliot Page otkrio je da je imao aferu s Kate Marom nakon što je izašao kao gay 2014. godine - i dok je ona bila u vezi s glumcem Maxom Minghellom.

Glumac Elliot Page podijelio je vrlo emotivna i srceparajuća iskustva u novim, nadolazećim memoarima "Pageboy". Glumac je u knjizi rekao da je bio u vezi s nekolicinom kolega glumaca, a više detalja otkrio je o dvjema romansama. Promovirajući memoare otkrio je nekoliko detalja i u intervjuu za časopis People.

Elliot je otkrio da je imao kratku vezu s glumicom Kate Marom i još jednom neimenovanom glumicom za koju je rekao da nije javno progovorila o svojoj seksualnoj orijentaciji. Govoreći više o vezi s nepoznatom glumicom, Elliot je rekao da su bili u duljoj vezi, ali da je držana u tajnosti. "Neki od mojih najbližih prijatelja nisu ni znali da sam u vezi", rekao je za časopis.

image
PROFIMEDIA

Iako je vezu smatrao "prekrasnom" i "fantastičnom", rekao je da na kraju dana nije bio sretan što mora skrivati svoju ljubav. "Bilo je previše bolno skrivati se. To je bilo nemoguće i uopće nije bila održiva veza. Naučilo me da to više nikad neću ponoviti", rekao je.

Elliot je rekao da se zaljubio u Kate Maru nedugo nakon što mu je prethodna veza slomila srce, ali ona je tada hodala sa zvijezdom serije "Sluškinjina priča", Maxom Minghellom. “Ovo je bilo odmah nakon što sam se izjasnio kao gay i bilo je to vrijeme istraživanja i slomljenog srca. Mislim da moj odnos, ili kako god ga želite nazvati, s Kate, u velikoj mjeri sažima određenu dinamiku u kojoj sam se stalno nalazio. Padao sam na ljude koji - mislim da mnogi od nas to rade - koji nisu u potpunosti dostupni", rekao je.

image
PROFIMEDIA

Elliot je objasnio da iako veza nije uspjela s glumicom, ona je pročitala knjigu, a on je rekao da mu je Kate rekla: “Nikad nisam mislila da bih mogla biti zaljubljena u dvoje ljudi istovremeno, a sada znam da mogu".

Jasno je da su njih dvoje ostali u dobrim odnosima, a Kate će se pridružiti Elliotu na promocije knjige kasnije ovaj mjesec. Rekao je da je i dalje jako zadovoljan njihovim prijateljstvom. “Mislim da su ljubav i briga koju imamo jedno za drugo vrlo posebna stvar. Odvojeno od intime o kojoj pišem”, rekao je.

Memoari također govore o Elliotovim iskustvima kada je 2014. izašao kao homoseksualac, a potom i o njegovim osjećajima rodne disforije, prije nego što je 2020. postao trans muškarac. U intervjuu je govorio o tome kako je doživio homofobiju od drugog glumca, ali i prijateljstvima s drugim zvijezdama koja su mu pomogla u životu.

Linker
19. travanj 2024 06:49