HAHN LIONEL/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA HAHN LIONEL/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
Novi zaplet

Razvod ne teče glatko: Kevin Costner i Christine Baumgartner ponovno u sukobu

Mjesec dana nakon podnošenja zahtjeva za razvod braka od Kevina Costnera, Christine Baumgartner, traži da joj glumac isplaćuje 248.000 dolara mjesečno za alimentaciju njihovo troje djece.

Mjesec dana nakon podnošenja zahtjeva za razvod braka od Kevina Costnera, Christine Baumgartner, traži da joj glumac isplaćuje 248.000 dolara mjesečno za alimentaciju njihovo troje djece.

Više od mjesec dana nakon što su se zvijezda serije "Yellowstone" i njegova supruga rastali nakon 18 godina braka, Christine traži alimentaciju za njihovo troje tinejdžera - Caydena (16), Hayesa (14) i Grace (13), ako je vjerovati dokumentima koje je dobio NBC News. Podaci iz tužbe koja je podnesena 16. lipnja pokazuju da Christine traži od dobitnika Oscara da isplaćuje 248.000 dolara mjesečno za alimentaciju djece, te da nastavi pokrivati troškove zdravstvenog osiguranja, školarine za privatnu školu i izvanškolske aktivnosti.

"Zahtjev za alimentacijom koji Christine traži može se činiti velik, ali njen zahtjev je u skladu s kalifornijskim zakonima i sudskom praksom", napisao je odvjetnik bivše dizajnerice u tužbi. "Ovo je upravo takav slučaj koji zahtijeva povećanje iznosa kako bi djeca barem približno imala standard života svog oca." U dokumentima Christine također tvrdi da nema primanja i da je od rođenja Cadena 2007. godine bila domaćica.

image
BYRON PURVIS/ADM/CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA BYRON PURVIS/ADM/CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA

"Svjestan sam da naš stil životan nije običan ", napisala je Christine u dokumentima, prema NBC News. "Cijenim koliko smo blagoslovljeni što živimo na ovaj način. Važno je, ne samo pružiti topli i ugodan dom našoj djeci, već ih i podučiti obiteljskim vrijednostima i zahvalnosti." Christine je dodala da je njihov "bračni stil života, uključujući i dječji, bio u skladu s dugoročno visokim prihodima Kevina."

Zahtjev za alimentacijom koji je podnijela Christine dolazi nekoliko tjedana nakon što je zvijezda filma "Field of Dreams" napisala u izjavi podnesenoj 9. lipnja da je njegova bivša supruga odbila napustiti njihovu obiteljsku kuću u Santa Barbari od podnošenja zahtjeva za razvod 1. svibnja. Također, glumac tvrdi da su Christine i on potpisali predbračni ugovor koji navodi da imovina, koja je, kako je rekao, bila predbračna imovina - pripada njemu.

image
DAVID FISHER FOR SAG AWARDS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA DAVID FISHER FOR SAG AWARDS/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Pozivajući se na odredbe predbračnog ugovora, Kevinov pravni tim primijetio je da je Kevin tijekom njihovog braka dva puta isplatio Christine po 100.000 dolara; prilikom vjenčanja i prve godišnjice te milijun dolara nakon što je ona podnijela zahtjev za razvod. Međutim, u svojoj nedavnoj tužbi, Christine je objasnila da nije spremna prihvatiti te isplate.

Kevin i Christine prvi put su objavili da se razvode prošlog mjeseca, nakon što je Christine podnijela zahtjev za razvod navodeći "nepomirljive razlike" kao razlog.

"S velikom žalošću, okolnosti izvan njegove kontrole dovele su do toga da gospodin Costner mora sudjelovati u postupku razvoda braka", rekao je glasnogovornik Kevina u izjavi od 2. svibnja. "Molimo da se poštuje privatnost Kevina, Christine i njihove djece dok prolaze kroz ovo teško razdoblje."

Linker
27. travanj 2024 09:08