PIOVANOTTO MARCO/ABACA/SHUTTERSTOCK
dirljivi trenuci

Rebecca Romijn objavila rijetku fotografiju svojih blizanki i pokazala koliko su narasle

Američka glumica i nekadašnja manekenka pohvalila se kako uživa s obitelji na plaži i pritom čestitala rođendan kćerima, blizankama Dolly i Charlie.

Američka glumica i nekadašnja manekenka pohvalila se kako uživa s obitelji na plaži i pritom čestitala rođendan kćerima, blizankama Dolly i Charlie.

Američka glumica i nekadašnja manekenka Rebecca Romijn podijelila je na Instagramu sa svojih 283 tisuća pratitelja kako uživa u odmoru s obitelji. I dok su neki za blagdane pohrlili u hladnije krajeve, 51-godišnja Rebecca odlučila je ipak "upiti" malo sunca. No, na odmoru je obitelj zvijezde "X-Men" franšize imala puno razloga za slavlje. Naime, njezine kćeri blizanke napunile su 15.

"Sretan 15. rođendan Dolly i Charlie. Molim vas usporite, vrijeme prebrzo leti...", dirljiva je poruka koju je raznježena glumica napisala kćerima uz fotografiju obitelji na plaži i oduševila obožavatelje. Osim Rebecce i blizanki, na fotografiji se nalazi i nasmiješeni otac, 49-godišnji glumac Jerry O‘Connell kojeg smo gledali u mnogobrojnim filmovima, među kojima su "Scream 2", "Kangaroo Jack" i "Batman: Hush". Fanovi su ih zasuli komplimentima. I dok su neki samo hvalili nevjerojatnu liniju 51-godišnje Rebecce drugi su komentirali kako je jedna od kćeri "mamina kopija", dok druga kći puno više sliči Jerryju.

Rebecca i Jerry započeli su svoju ljubavnu priču 2004. godine, nakon što se popularna glumica razvela od svog bivšeg muža i zvijezde serije "Full House", 60-godišnjeg Johna Stamosa. Upoznali su se na zabavi u Las Vegasu i "kliknuli" na prvu, a nakon tri godine uslijedilo je i vjenčanje. Inače se trude držati privatni život dalje od oka javnosti, no izgleda da ipak nisu mogli odoljeti tome da javno podijele sreću zbog rođendana blizanki.

image

Rebecca i Jerry započeli su svoju ljubavnu priču 2004. godine

ERIK KABIK/RETNA LTD/SHUTTERSTOCK

Par je jednom prilikom prokomentirao i dinamiku njihova odnosa. Recept za sretan brak je, našalili su se, humor i izbjegavanje konflikta.
"Većinom se smijemo. Treba se opustiti i ići lagano kroz život", rekla je tom prilikom Rebecca, dok je Jerry objasnio da se nastoji distancirati kada osjeti da slijedi svađa. Koliko je ovaj recept učinkovit, ne znamo, no njima očito funkcionira.

Linker
27. travanj 2024 22:06