Sean ‘Diddy‘ Combs na ovogodišnjoj dodjeli prestižnih BET Awards.

 IMAGE PRESS AGENCY/DDP USA/PROFIMEDIA
Ponovno otac

Reper Diddy dobio je sedmo dijete, otkrio je i ime djevojčice

Glazbeni mogul i reper pohvalio se da je nakon tri sina i tri kćeri dobio još jednu djevojčicu, obiteljsku mezimicu Love Sean Combs.

Američki reper Sean Combs otkrio je na društvenim mrežama da je sedmi put postao otac. Na svijet je ovaj put došla djevojčica, a ime je dobila po njemu, Love Sean Combs.

Glazbeni mogul do sada je s tri bivše partnerice dobio šestero djece, uključujući sina Quincyja Taylora Browna kojeg je posvojio dok je bio u vezi s njegovom majkom Kim Porter. Ponosan je otac sinova Justina i Christiana te triju kćeri: Chance i blizanki Jesse te D‘Lile, piše People. Jednom prilikom pedesetitrogodišnji glazbenik, koji je potkraj 90-ih bio u vezi s Jennifer Lopez, rekao je da su mu djeca tako brzo odrasla, još uvijek ih vidi kao klince koje je držao u naručju.

image

Glazbeni mogul na odmoru u Veneciji sa kćerima Chance, D‘Lilom i Jessie.

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Sretan je što su sinovi krenuli njegovim stopama, kćer Chance izjavila je da se želi okušati kao glumica dok su blizanke još tinejdžerice. Očito je kako će malena Love, o čijoj majci glazbenik još ništa nije rekao, postati obiteljska mezimica. Reper poznat po hitu "I‘ll Be Missing You" ipak je došao na svoje: dobio je bebu koja je, sudeći po oduševljenoj objavi na društvenim mrežama, već sada postala sav njegov svijet.

Linker
15. travanj 2024 06:15