PROFIMEDIA
Postoji fotografija

Restoran u Sarajevu tvrdi da je holivudski glumac Mel Gibson navratio kod njih na ćevape

Osoblje restorana pohvalilo se fotografijom sa slavnim glumcem i time razveselio mnoge misleći da holivudska legenda boravi u našem susjedstvu.

Osoblje restorana pohvalilo se fotografijom sa slavnim glumcem i time razveselio mnoge misleći da holivudska legenda boravi u našem susjedstvu.

Poznati restoran Brajlović u Sarajevu tvrdi da ih je sinoć posjetio slavni glumac i redatelj Mel Gibson. Restoran, čiji je vlasnik Sejo Brajlović, na Instagram profilu je podijelio fotografiju osoblja s muškarcem za kojeg tvrde da je Gibson. "U društvu s najvećom facom Hollywooda. Pregovori oko snimanja akcijskog seta kod nas, a Sejo igra sporednu ulogu. Mi ostali smo ipak statisti i akrobati", napisali su ispod fotografije. Muškarac je u restoran došao na ćevape, a bio je odjeven vrlo ležerno.

Nije trebalo dugo da mediji u regiji pokupe ovu priču, ali nažalost Mel Gibson ne boravi u našem susjedstvu. Naime, Gibson je sinoć bio u Las Vegasu na UFC-ovom eventu i na tribinama pratio obračun između Seana Stricklanda i Abusa Magomedova.

Teško je za povjerovati da je Gibson mogao iz Las Vegasa u rekordnom vremenu sletjeti u Sarajevo. Međutim, postavlja se pitanje tko je muškarac s fotografije? Je li riječ o šali osoblja restorana zbog sličnosti s glumcem ili je muškarac tvrdio da je Mel Gibson?

Iako ovaj put nije uživao u jednom od najpoznatijih jela bosanske kuhinje, nadamo se da će ćevape probati u skorije vrijeme.

Linker
28. travanj 2024 15:00