Iznuda!?

Ricky Martin tužio nećaka zbog optužbi za seksualno zlostavljanje

Odvjetnici pop pjevača tvrde da ga je njegov nećak pokušao iznuditi i uništiti mu imidž lažnim optužbama za seksualni napad.

Portorikanski glazbenik Ricky Martin podigao je tužbu protiv svog nećaka koji ga je optužio za seksualni napad. U srijedu je, naime, 50-godišnji pjevač podnio tužbu protiv svog nećaka Dennisa Sancheza Martina optužujući ga za iznudu.

Sve se to dogodilo tjednima nakon što je Sanchez povukao svoju tužbu za seksualni napad protiv Martina; sudac je odbacio privremenu zabranu prilaska pjevaču "Livin‘ La Vida Loca".

"Situacija se nastavila unatoč tome što se optuženik dobrovoljno povukao iz postupka koji je pokrenuo protiv tužitelja na temelju laži, tijekom koje je pod prisegom priznao da ga tužitelj nikada nije seksualno napastovao", napisali su Martinovi odvjetnici u dokumentima.

image

Ricky Martin

JB LACROIX FULL PICTURE AGENCY VIA AFP

Sanchez je navodno objavio Martinov telefonski broj javno, zbog čega je glazbenik bio prisiljen promijeniti ga. Mjesecima kasnije, Sanchez je podnio tužbu za seksualni napad protiv glazbenika i zatražio zabranu prilaska.

U svojoj tužbi Sanchez je naveo da su on i Martin bili u ljubavnoj vezi sedam mjeseci i da pjevač nije htio prihvatiti da je navodna veza završila. Schanez je naveo da se boji za svoju sigurnost i zatražio nalog.

Sudac je prvotno odobrio Sanchezu privremeni nalog od 20 dana protiv Martina koji je istekao 21. srpnja. Odmah 4. srpnja, pozvali su glazbenika da se pojavi na sudu 21. srpnja kako bi ispričao svoju stranu priče.

image

Ricky Martin

PABLO PORCIUNCULA/AFP/PROFIMEDIA

Martinovi odvjetnici kažu da je zbog Sanchezovih tvrdnji pjevač izgubio višemilijunske ugovore jer su mu otkazani sadašnji i budući umjetnički projekti. Naime, Martin tuži Sancheza za 20 milijuna dolara za iznudu, zlonamjerno kazneno gonjenje, zlouporabu prava i odštetu. Ova mučna trakavica će izgledati još dugo potrajati!

Linker
20. travanj 2024 06:32