ponosna mama

Rihanna prvi put pokazala preslatkog sinčića

Slavna pjevačica i glumica rođena na Barbadosu do jučer je brižno skrivala sedmomjesečnog sinčića, a sada ga je kao svaka ponosna mama odlučila pokazati javnosti na svojim društvenim mrežama.

Koliko je Rihanna bila ponosna na svoj trudnički trbuščić i pokazivala ga razgolićenog kad god je mogla, toliko je diskretna što se tiče njezinog sinčića.

Do jučer ga nije pokazivala u javnosti, ali niti ona, kao ponosna mama, nije odoljela pohvaliti se svojom preslatkom bebom. Osim što je objavila kratki video na TikToku na koje medeni dječačić guguće u auto sjedalici dok se obitelj vozi u automobilu, njegove prve fotografije objavila je i na svom Instagram profilu.

Rihanna je sobitelji prije dva dana imala i snimanje na plaži u Malibuu, a na fotografijama su joj se pridružili i njezini dečki, partner ASAP Rocky i sinčić.

Kako su se pojavile prve fotografije mališana, tako su mu obožavatelji pjevačice otvorili i Instagram profil pod imenom babyfentyof. Dječak ima sedam mjeseci, a u tom periodu, Rihanna se u javnosti pojavila tek nekoliko puta.

image

Brižna mama i njezini najdraži dečki na snimanju u Malibuu

RMBI/STOIANOV/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nema sumnje da uživa u majčinstvu jednako koliko je uživala i u trudnoći. Rihanna je od 2020. u vezi s reperom ASAP Rocky i čini se da je našla partnera za cijeli život. Nisu se vjenčali, ali to pjevačici s Barbadosa i njezinom partneru očito ništa ne znači dok god su sretni.

Linker
25. travanj 2024 06:22