Danijela Dvornik u svom bračkom domu

 MARIO TODORIC CROPIX
LJUBAVNI SAVJETI

Riječi Danijele Dvornik sad imaju drugu težinu: "Kad frajer maltretira ženu s kojom ima djecu"

Posljednjih nekoliko tjedana Danijela intenzivno dijeli svoje mišljenje o ljubavnim odnosima, a sada sve te poruke imaju sasvim drugo značenje nakon što je otkriveno da se njezina kći, Ella Dvornik razvodi od Charlesa Pearcea.

Posljednjih nekoliko tjedana Danijela intenzivno dijeli svoje mišljenje o ljubavnim odnosima, a sada sve te poruke imaju sasvim drugo značenje nakon što je otkriveno da se njezina kći, Ella Dvornik razvodi od Charlesa Pearcea.

"Muškarci se često pokažu k‘o zadnji šupci... Čak i kad to ne trebaju biti. Žene su puno jače i iskrenije. (Dino Dvornik 1998)", napisala je Danijela Dvornik u svojoj najnovijoj objavi uz fotografiju na kojoj uživa na svojoj lijepo uređenoj terasi na Braču. S tom su se izjavom složili njezini brojni pratitelji kojih, samo na Instagramu, ima 108 tisuća.

Njihov zaključak je da je Dino uvijek bio ispred vremena, dok je jedna od Danijelinih pratiteljica zaključila kako ženama muškarci uopće ne trebaju.

image

Danijela Dvornik pojasnila je zašto solira

VOJKO BASIC CROPIX

Ovo je samo jedan u nizu Danijelinih komentara o muškarcima koje je u posljednje vrijeme uputila svima koji prate njezine životne dogodovštine, a nakon vijesti da su šuškanja o razvodu Elle i Charlesa točna sve što je nedavno dijelila na svojem Instagramu dobilo je na težini. Tako je nedavno snimila video u kojem se osvrnula na žene koje su u vezi s rastavljenim muškarcem, narcisom i manipulatorom.

"Muškarci se ne mogu snaći, njima jednostavno treba netko da se brine o njima. Prvu ženu ne ostavljaju dok ne nađu drugu jer jednostavno moraju imati neki oslonac. Ma mislim tragedija, to je meni dno dna. Zanimljivo mi je to kad frajer maltretira ženu s kojom ima djecu, ne voli je, znači ima drugu, ali bez obzira na to što ima drugu - maltretira ovu prvu. Znači, zagorčava joj život, djeca ispaštaju, a ono sve bi moglo biti jednostavnije. Ponekad trebaš i popustiti neke stvari, ne možeš uvijek tražiti svu pravdu ovog svijeta, a znaš i sam da nosiš dio krivice", poručila je tada, ali se i osvrnula na "druge" žene.

"Zanimljive su mi te druge žene. Na primjer, ja da znam da neki frajer vrši teror nad svojom bivšom ženom - ne bih bila s njim ni pet sekundi. Ne mogu shvatiti u svojoj glavi da netko može živjeti s likom koji maltretira drugu ženu. Znači ja to ne mogu, jednostavno ne mogu u svom životu", završila je svoju jasnu poruku s kojom su se složile i njezine pratiteljice.

image

Majica sve ‘govori‘

VOJKO BASIC CROPIX

Nedavno je upornim pratiteljima odgovorila i na pitanje zašto nema muškarca u svojem životu.

"To mi je jedno od gorih pitanja, tražim li muškarca i zašto nemam muškarca. Tražim li uopće muškarca, i to je pitanje. Ne znam kako to tražiti muškarca. Trebam li ići po društvenim mrežama ili da se šećem po rivi, gledam frajere i ulijećem? Jednostavno nisam taj tip. Meni muškarac mora biti šarmantan, mora mi se dogoditi", izjasnila se tada.U velikom intervjuu za Gloriju prošle je godine priznala da svoj život dijeli na dva dijela - na onaj koji je imala prije upoznavanja supruga i onaj nakon njega.

"Najljepše su mi bile posljednje dvije godine s Dinom, imala sam osjećaj da naš odnos poprima neku drugu dimenziju, mirniju. Toliko smo se dobro poznavali da smo i bez riječi ponekad znali što treba. Godio mi je taj osjećaj pripadanja, njegova briga za mene i za nas koja se očitavala u malim gestama. Bilo je i loših perioda, ali hvatala sam se u koštac sa svim problemima, ništa nisam spremala pod tepih. Ne mogu reći da sam u svemu prošla neokrznuto, ali dobro sam zahvaljujući svojoj unutarnjoj snazi. Trebalo je dugo da posložim svoj život nakon Dinove smrti, to se nije dogodilo preko noći, ali sretna sam što sam ga uspjela dovesti gotovo do savršenstva", izjavila je tada i priznala kako bi bilo lijepo ponovno nekoga voljeti te da vjeruje kako će se jednoga dana i to dogoditi. Do tada uživa u svojoj idili u Sutivanu, u kući koju je polako preuređivala kako bi si stvorila novi dom, a tamo se okružila ženama koje su joj inspiracija, što je još 2021. otkrila na svojem Instagramu.

"Mi smo žene genijalna bića. Trebamo se više voljeti, cijeniti i poštovati jer što više upoznajem sebe to više upoznajem i žene oko sebe. Je li znate da su mnoge žene u mojim godinama udovice ili jednostavno žive same? Upoznala sam ih podosta i redom su to posebne žene, snažne, sposobne i pune života. Svaka od njih ima svoju životnu priču. To je tema koja me u zadnje vrijeme vrlo zaokuplja, jer niti jednoj nije do ponovne udaje ili udaje općenito. To ne znači da ne vole muškarce, naprotiv. Jednostavno ‘namorale su se‘ i sad više to ne žele. Malo je muškaraca koji mogu izaći na kraj s takvim ‘ostvarenim‘ ženama, biti im oslonac u životu a da jednostavno ne u padnu u zamku trosjeda i daljinskog upravljača s pogledom ‘što jedemo danas?‘ Mislim, nema ništa loše ni u trosjedu s daljinskim, zajednički zavaljeni ponekad, ali kad to postane svakodnevna pojava, život izgubi smisao. Osim toga, primijetila sam da žene u mojim godinama daleko više cijene vrijeme i život koji nam preostaje. Te žene, imaju toliko toga za dati i pružiti da su taj ‘trosjed‘, metaforički rečeno, naprosto prerasle", poručila je Danijela tada.

Linker
27. travanj 2024 21:59