CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
ponosni tata

Rijedak zajednički izlazak: Sting na premijeru stigao u pratnji kćeri Mickey

Slavni glazbenik rijetko se u javnosti pojavljuje sa svoje šestoro djece, koje je dobio u dva braka. Ovaj put napravio je iznimku i uživao u filmu s 40-godišnjom Brigitte Michael koja je glumica.

Slavni glazbenik rijetko se u javnosti pojavljuje sa svoje šestoro djece, koje je dobio u dva braka. Ovaj put napravio je iznimku i uživao u filmu s 40-godišnjom Brigitte Michael koja je glumica.

Samozatajni Sting nije čest gost javnih događanja, a kada se na njima i pojavi obično je u pratnji supruge Trudie Styler. No, na njujoršku premijeru znanstvenofantastičnog filma ‘‘Dune:Part 2‘‘ stigao je s njihovom najstarijom kćeri Mickey. Rijetka je to prilika da se u javnosti glazbenik uopće vidi s nekim od svoje djece, a ima ih šestoro, jer su oni odlučili graditi karijere daleko i od oca i od majke. Sting je 2020. za magazin People iznio prilično zanimljivo stajalište o ulozi oca koju nikada nije previše priželjkivao.

"Šest puta sam slučajno postao tata — toliko sam pametan. Ipak su to bile najsretnije nezgode u mom životu jer su moja djeca izvanredna ljudska bića. Za to si ne mogu pripisati puno zasluga, ali oni su mi već podarili i sedmero divnih unuka. Dakle, sve se ovo dogodilo slučajno, nikada nisam namjeravao biti patrijarh plemena, ali jednostavno - jesam", rekao je tada.

image

Sting i kći Mickey Sumner

ANGELA WEISS AFP

Kazao je i kako je svoju djecu odgajao da po uzoru na to kako je i sam odrastao.

“Moja su djeca silno neovisna, ne čekaju moju pomoć i ja im ne bih želio oduzeti tu avanturu u životu - zarađivati za vlastiti život. Pomoći ću ima ako su u nevolji, ali oni ne čekaju pomoć. Previše su neovisni", objasnio je legendarni glazbenik.

image
ANGELA WEISS AFP

Sting iz prvog braka s glumicom Frances Tomelty ima sina Joea (46) i kći Fuschiju (41) dok s Trudie Styler ima 40-godišnju kći Brigitte Michael Mickey te sinove Jakea (38), Eliota (33) i Giacoma (28).

image

Rijetki izlazak oca i kćeri

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Mickey Sumner bavi se glumom, iza sebe ima tridesetak uloga pa nije ni čudo što je tati radila društvo na premijeri koja je njemu bila posebno važna. Naime, Sting je prije četrdeset godina glumio u prvoj verziji te znanstvenofantastične sage koju je tada režirao slavni David Lynch. Pjevač je u filmu iz 1984. glumio negativca Feyda Rautha Harkonnena, a tu ulogu u novoj verziji igra američki glumac Austin Butler.

Linker
27. travanj 2024 08:46