Glasine o vjenčanju

Rita Ora i Taika Waititi tajno su se vjenčali? Otkrio ih zlatni prsten na njegovom prstenjaku

Fotografiju je neoprezno objavila njezina sestra, u međuvremenu je uklonjena, a par uporno odbija potvrditi jesu li razmijenili bračne zavjete.

Zbog nesvakidašnje objave na društvenim mrežama na kojoj se jasno vidi vjenčani prsten na lijevoj ruci novozelandskog redatelja Taike Waititija, ponovno su se pojavile glasine o tajnom vjenčanju s Ritom Orom. Vjeruje se da je par zaručen od prosinca prošle godine, stoga je vjenčanje očekivani korak, piše Mirror.

Samozatajni par javnosti otkriva samo najnužnije podatke, stoga je vijest o značajnom događaju - slučajno ili ne? - otkrila sestra britanske pop dive, Elena Ora. Objavila je fotografiju Oscarom nagrađenog redatelje na kojoj se jasno vidi njegov zlatni prsten na prstenjaku. Istu fotografiju podijelila je i Rita Ora na svom Instagram profilu, no dodala je potpis kojim je prekrila spomenuti prsten. Mediji su ih zasuli pitanjima no potvrde jesu li se tajno vjenčali još nema.

image
ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA

Ako ništa drugo, zahvaljujući prijašnjoj fotografiji iz 2018., koju je pjevačica objavila na svom Instagram profilu, sada se zna koliko su u vezi. Naime, Waititi se na objavi smiješi s prepoznatljivim, crnim Hitlerovim brkom jer je u filmu koji je tada snimao "Jojo Rabbit", satiri o II. ratu, tumačio sporednu ulogu njemačkog zločinca. Pjevačicu se te godine povezivalo s redateljem Romainom Gavrasom dok je Waititi bio oženjen novozelandskom producenticom Chelseom Winstanley s kojom je dobio dvoje djece.

Nakon što su oboje postali slobodni, potkraj 2021. formalno su potvrdili da se vole. Tada su u Londonu posjetili njezinu obitelj, a Novozelanđanin ju je tada navodno zaprosio. Jesu li razmijenili bračne zavjete doznat će se uskoro jer sretna vijest ne može dugo ostati skrivena, koliko god zaljubljeni par pokušavao zamesti tragove. Nedavno su viđeni u Parizu tijekom obilaska grada s njegovim kćerima, Matewaom Kiritapu i Te Hinekāhu, koje su, čini se, prihvatile pjevačicu. Ako to nije znak da su vezu podigli na novu razinu, što jest?

Linker
25. travanj 2024 11:46