Tajno vjenčanje

Rita Ora konačno potvrdila da se udala: ‘Zaljubljena sam, amen!‘

Pop zvijezda je presretna zbog svoje ljubavne situacije, a priznala je i da su joj cijelog života uzor bili roditelji, koji su zajedno više od 30 godina.

Rita Ora je prvi put progovorila o braku s Taikom Waititijem nakon njihovog tajnog vjenčanja koje su daleko od očiju javnosti priredili ranije ovog ljeta. Ova 31-godišnja pjevačica je otvoreno govorila o tome koliko je zaljubljena u 47-godišnjeg redatelja te da planiraju još jedno veliko vjenčanje u Londonu za njezine prijatelje i obitelj. O svemu je progovorila u podcastu glumice Jamie Winstone "Greatest Night Ever".

"Zaljubljena sam. Vrlo sam zaljubljena. Zaljubljena sam, amen!", euforična je bila Rita.

"Ali također volim ljubav. Uvijek sam vjerovala u ljubav, uvijek sam htjela bajku i tako sam odrasla", dodala je Ora i odmah objasnila odakle je crpila inspiraciju za ljubav prema ljubavi, a ujedno je i potvrdila brak s redateljem.

image

Rita Ora i Taika Waititi vjenčali su se ovo ljeto

RAW IMAGE LTD/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Moji roditelji su zajedno više od 30 godina, meni je uvijek ljubav bila prva kao i pronalazak partnera i sve to, i jako sam sretna što sam ga našla. Donijela sam tu odluku. Sretna sam zbog toga i volim Taiku. On je tako duhovit i divan", kazala je Rita Ora.

Rita se udala za Taiku Waititija na intimnoj ceremoniji u Londonu ovog kolovoza. Tada se pričalo da je pop zvijezda promijenila svoje prezime, što znači da će se od sada prezivati Waititi-Ora.

I glazbenica i redatelj viđeni su sa zlatnim prstenjem na ruci u danima nakon vjenčanja - što je samo potaknulo nagađanja da su napravili taj korak u svojoj vezi. Rita i Taika prohodali su u ožujku 2021., a javno su obznanili vezu nekoliko mjeseci kasnije - u kolovozu te godine.

Iako oboje rade javne poslove iznimno se trude svoju intimu držati daleko od javnosti. Zaručili su se u lipnju, nakon što su oboje simultano izrekli pitanje o braku jedno drugome.

Linker
17. travanj 2024 19:22