VELIKA STVAR

Rita Ora primila počasnu nagradu od predsjednika Albanije

Glazbenica albanskih korijena podijelila je na društvenim mrežama fotografije nakon što joj je predsjednik Albanije dodijelio priznanje za rad u umjetnosti.

Rita Ora, britanska pjevačica albanskih korijena, podijelila je s obožavateljima trenutke sreće nakon što joj je predsjednik Albanije dodijelio priznanje za rad u umjetnosti. Naime, 31-godišnja glazbenica se vratila u Albaniju sa svojom obitelji ovaj tjedan, gdje je izvela nastup u Tirani nakon što je otišla u predsjedničku palaču primiti nagradu.

Podijelila je niz svojih fotografija s predsjednikom Bajramom Begajem dok joj je uručivao orden Naima Frashërija.

Rita je poručila svojim pratiteljima: "Postoje neke stvari u životu koje nikad ne zaboravljaš, ovo putovanje bit će jedna od njih", te dodala: "Imala sam veliku čast da mi je predsjednik Albanije, gospodin Bajram Begaj, odlikovao orden Naima Frashërija.

"Ovo je nešto što se dodjeljuje Albancima i stranim državljanima za njihova vrijedna djela i djelovanje u znanosti, umjetnosti i kulturi. Hvala vam puno od srca", poručila je počašćena pjevačica.

Za ovu prigodu pjevačica se odlučila za kompletić u kombinaciji bijele i crne boje. Ovu svijetlu ​kombinaciju s crnim detaljima na blejzeru i suknji pjevačica je uparila srebrnim štiklama s mašnama sprijeda. Iako smo je navikli gledati puštene kose ovog puta je njena frizura bila zalizana u rep.

Osim toga, Riti se kasnije pridružio otac Besnik u predsjedničkoj palači, Pallati i Brigatave, u njezinoj rodnoj zemlji Albaniji. Glazbenica je također održala govor na govornici nakon što je dobila tu čast, prije nego što je održala koncert za obožavatelje. Nakon toga je na Instagramu poručila fanovima: ‘‘Moram samo reći da je to bio najbolji show ikad, jako sam se zabavila!‘

Linker
24. travanj 2024 16:13