Kolike su šanse?

Robbie Williams u šoku jer je nakon 20 godina opet izvukao istu osobu iz publike

U sklopu velike europske turneje britanski glazbenik dolazi u Hrvatsku, a najavio je dva ekskluzivna koncerta u Areni u Puli.

Popularni glazbenik trenutno je na slavljeničkoj europskoj turneji "XXV European tour" na kojoj nastupa pred rasprodanim arenama i dvoranama diljem starog kontinenta. U svojih 25 godina solo karijere, a još i dulje kao član Take Thata, Robbie Williams je sigurno svašta doživio, no jedna stvar koja mu se dogodila u Budimpešti doslovno ga je oborila s nogu. Toliko da je britanski glazbenik to podijelio na svom Instagram feedu.

U jednom dijelu koncerta Williams odabere nekoga iz publike da mu se pridruži ispred pozornice, a u Budimpešti je iz prepune Budapest Arene slučajnim odabirom izvukao muškarca kojeg je izvukao prije 20 godina. Ta ga je slučajnost toliko razveselila, da je nakon što je saznao kako je istu osobu izvukao iz publike na koncertu u Budimpešti i 2003. razdragani Robbie podijelio njihove zajedničke fotke - sada i tada.

"Ovo se dogodilo neku noć u Budimpešti - odaberem nekog iz publike da dođe naprijed i, začudo, odabrao sam istog tipa kojeg sam odabrao iz publike u Budimpešti prije 20 godina! Šanse za to su 1 naprema 174,240,000. Lijepo vas je vidjeti opet gospodine", napisao je Robbie uz fotografije. Na slici se vidi kako je ovog puta Williams bio iznimno razdragan i pozirao je tako što se čovjeku naslonio na rame.

Turneju kojom slavi nevjerojatnih 25 godina solo karijere Robbie Williams započeo je u siječnju, a sve do kolovoza nastupa po najvećim europskim gradovima, na najvećim pozornicama. U sklopu svoje "XXV European tour" Robbie je izdvojio datume za nekoliko ekskluzivnih nastupa u mnogo intimnijem ambijentu i s mnogo manje publike, ali na ekskluzivnim povijesnim lokacijama. Tako je najavio i dva koncertna spektakla u pulskoj Areni, zakazana za 27. i 28. lipnja 2023.

Robbie Williams vraća se u Hrvatsku deset godina nakon nastupa na zagrebačkom stadionu Maksimir. Brit pop ikona i stadionska atrakcija za svoj nastup u Hrvatskoj odabrao je možda i najljepši koncertni prostor kojeg ovaj dio Europe ima - Arenu u Puli. Dvije tisuće godina stari amfiteatar bit će savršena pozornica za dva intimna nastupa s ograničenim brojem ulaznica, koje su se rasprodale mjesecima prije nastupa. Na koncertu u Puli Robbie Williams će podsjetiti na megahitove iz svoje cijele karijere i donijeti ono najbolje iz svog opusa.

Linker
19. travanj 2024 02:44