US actor Robert De Niro waves during a photocall for the film ”Bread and Roses” at the 76th edition of the Cannes Film Festival in Cannes, southern France, on May 21, 2023. (Photo by Patricia DE MELO MOREIRA/AFP)

 PATRICIA DE MELO MOREIRA AFP
Roditelji u izlasku

Robert De Niro i Tiffany Chen prvi put na crvenom tepihu nakon rođenja kćerkice

Robert De Niro i njegova partnerica Tiffany Chen bili su među gostima na premijeri njegovog nadolazećeg filma "Killers of the Flower Moon" na Filmskom festivalu u Cannesu. Ovo je prvi put da su viđeni zajedno na nekom događaju otkako su zajedno dobili kćer.

Robertu De Niru pridružila se njegova partnerica Tiffany Chen na filmskom festivalu u Cannesu ovog vikenda kako bi proslavili premijeru njegovog najnovijeg projekta "Killers of the Flower Moon". Vjeruje se da je godišnji filmski festival obilježio prvi zajednički javni događaj 79-godišnjeg glumca i njegove 45-godišnje partnerice otkako su prošli mjesec dobili kćerkicu Giu.

Chen je za ovu posebnu prigodu odjenula svjetlucavu crnu haljinu bez naramenica, dok je De Niro nosio klasično crno odijelo. Za zabavu nakon premijere, De Niro je ostao u istom odijelu, dok se odlučila za nešto ležerniju kombinaciju pa je odabrala crnu košulju, hlače i jaknu koja se kopčala do vrata. Na partyju se nisu dugo zadržali znajući da ih kod kuće čeka novorođena kćerkica.

image
PROFIMEDIA

Podsjetimo, slavni glumac Robert De Niro objavio je početkom mjeseca da je u 80. godini dobio dijete. Dogodilo se to gotovo usput u razgovoru za ET Canada kada je oskarovac govorio o svom aktualnom filmu "O mom ocu". Govorio je o odgoju i odnosu s djecom, a kada je voditeljica rekla da glumac ima šestero djece, De Niro ju je ispravio: "Sedmero, zapravo. Upravo sam dobio dijete".

Prošli tjedan dok je razgovarala s voditeljicom CBS Mornings Gayle King putem telefonskog poziva, glumačka legenda otkrila je da se njihova kći zove Gia Virginia Chen-De Niro i da je rođena 6. travnja. Osim toga, otkrio je da je beba planirana jer su oboje silno htjeli dijete te da su presretni.

image
PROFIMEDIA

Tijekom nedavnog pojavljivanja na crvenom tepihu, novinari su pitali De Nira postane li uloga oca lakša nakon sedmog djeteta, na što je glumac odgovorio: "Nikada ne postane lakše".

Iz prijašnjih veza glumac ima šestero djece. S prvom suprugom Diahnne Abbott ima kćer Drenu (51) i sina Raphaela (46). S bivšom djevojkom, glumicom i modelom Toukie Smith ima blizance Juliana i Arona rođene 1995. godine, a sin Elliot (24) i kći Helen Grace (11) rođeni su u vezi s bivšom suprugom Grace Hightower.

Linker
18. travanj 2024 07:18