OBITELJSKA TRAGEDIJA

Robert De Niro oplakuje tragično stradalog 19-godišnjeg unuka Lea: ‘Srce mi je slomljeno‘

Legendarni holivudski glumac Robert De Niro dirljivom objavom oprostio se od voljenog unuka Leandra koji je želio krenuti njegovim putem.

Vijest o tragičnoj smrti 19-godišnjeg Leandra De Nira Rodrigueza, unuka holivudske zvijezde Roberta De Nira šokirala je svijet, a povodom nenadoknadivog gubitka oglasio se i legendarni glumac koji je duboko potresen obiteljskom tragedijom. "Neopisivo sam tužan zbog smrti mog voljenog unuka Lea. Zahvaljujemo svima koji obitelji šalju izraze sućuti i utjehe, a medije molimo za privatnost kako bismo u tišini oplakali gubitak našeg Lea’, izjavio je Robert De Niro za američki Page Six.

image

Robert De Niro s unukom Leom

INSTAGRARM

Vijest o o smrti Leandra De Nira obznanila je njegova majka, 55-godišnja glumica Drena De Niro: "Moj prekrasni slatki anđele, neopisivo sam te voljela od trenutka kad sam osjetila tvoje prve pokrete u svom trbuhu. Bio si moja radost, moje srce i sve što je najčišće i najstvarnije u mom životu. Nitko ne bi bio sretniji od mene da smo i sada zajedno", napisala je i dodala: "Ne znam kako će biti moguće nastaviti živjeti bez tebe, ali pokušat ću ići dalje, nastaviti širiti ljubav i svjetlo kojim si me ispunio kad sam postala tvoja mama. Duboko i jako smo te voljeli i cijenili, ali te naša ljubav nažalost nije mogla spasiti. Jako mi je žao, moje dječače, počivao u miru i vječnom raju, najdraži moj."

image

Leandro De Niro s majkom Drenom, najstarijom kćeri legendarnog holivudskog glumca Roberta De Nira

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Poput majke i slavnog djeda, Leandro je odlučio graditi glumačku karijeru, a u njegovoj filmografiji su tri naslova među kojima je najpoznatiji "Zvijezda je rođena" u kojem je odigrao epizodnu ulogu. Drena je najstarije od sedmero djece Roberta De Nira, a slavni glumac ju je posvojio kad se vjenčao s njezinom majkom Diahnne Abbott, svojom prvom suprugom.

image

Leonardo, Drena i Robert De Niro

INSTAGRAM

Ime je dobila prema rijeci Drini, jer je njezina majka obožavala roman Ive Andrića "Na Drini ćuprija", kojeg je čitala u engleskom prijevodu. Podsjetimo, slavni glumac Robert De Niro objavio je početkom svibnja mjeseca da je u 80. godini ponovno postao otac kćerkice Gije Virginije Chen-De Niro koja je rođena 6. travnja.

image

Robert De Niro s kćeri Drenom u New Yorku 2016.

DAVE ALLOCCA/STARPIX/SHUTTERSTOCK

"Nije došla slučajno, bila je planirana, a mi smo presretni što smo je dobili", izjavio je glumac. Iz prijašnjih veza glumac ima šestero djece. S prvom suprugom, glumicom i pjevačicom Diahnne Abbott ima kćer Drenu i sina Raphaela, s bivšom djevojkom, glumicom i modelom Toukie Smith dobio je blizance Juliana i Arona rođene 1995. godine, a njegov sin Elliot i kći Helen Grace rođeni su u glumčevom drugom braku s bivšom suprugom Grace Hightower.

image

S partnericom Tiffany Chen na kanskoj premijeri filma ‘Killers of the Flower Moon‘ u svibnju

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK
Linker
19. travanj 2024 12:00