Mandatory Credit: Photo by Stephen Lovekin/BEI/Shutterstock (13893708pb)
Suki Waterhouse and Robert Pattinson
The Metropolitan Museum of Art‘s Costume Institute Benefit, celebrating the opening of the Karl Lagerfeld: A Line of Beauty exhibition, Arrivals, New York, USA - 01 May 2023

 STEPHEN LOVEKIN/BEI/SHUTTERSTOCK STEPHEN LOVEKIN/BEI/SHUTTERSTOCK
Kruna ljubavi

Robert Pattinson i Suki Waterhouse čekaju bebu, sretna vijest stigla je na neočekivan način

Model, glumica i pjevačica i njezin partner, zvijezda Sumrak sage, tek su nedavno javnosti otkrili da žive zajedno, a u vezi su više od pet godina.

Model, glumica i pjevačica i njezin partner, zvijezda Sumrak sage, tek su nedavno javnosti otkrili da žive zajedno, a u vezi su više od pet godina.

Engleski model, glumica i pjevačica, 31-godišnja Suki Waterhouse tijekom nastupa na glazbenom festivalu Corona Capital u Mexico Cityju otkrila je kako čeka prvo dijete s Robertom Pattinsonom, 37-godišnjim glumcem s kojim je prohodala prije pet godina.

"Odlučila sam odjenuti nešto posebno svjetlucavo jer sam mislila da bi vas to moglo odvratiti od nečeg drugog što se događa sa mnom", rekla je zvijezda serije Daisy Jones & the Six pokazujući na svoj trudnički trbuh na pozornici, a video tog trenutka odmah je postao viralan.

Svestrana Suki i Pattinson, koji se proslavio ulogama Edwarda Cullena u Sumrak sagi te Cedrica Diggoryja u filmu Harry Potter i plameni pehar, tek su nedavno otkrili kako od početka godine žive zajedno, a u razgovoru za podcast ‘‘Apple‘s Driven Minds: A Type 7‘‘ čija je voditeljica Gillian Sagansky Suki je progovorila o detaljima njihovog zajedničkog života.

image

Robert Pattinson i Suki Waterhouse rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

‘‘Prihvatio je bez prigovora zbrku koju sam unijela u njegov privatni prostor, njemu je sve što ima veze sa mnom toliko šarmantno i simpatično. Imala sam napadaje anksioznosti kako će izgledati naš zajednički život, čak nisam mogla ni sama spakirati svoje stvari pa sam taj dio posla, kao i čišćenje stana, u potpunosti prepustila profesionalcima. Sve su spakirali i direktno poslali na njegovu adresu", ispričala je.

Pattison je u travnju 2019. prvi puta javno komentirao njihovu vezu poručivši da svoj privatni život želi zadržati za sebe. ‘‘Trebam li govoriti o njoj? Nastojim što više privatan život zadržati samo za sebe, ljudi pokvare dobre stvari‘‘, rekao je tada u intervjuu za The Sunday Times. U javnosti ih se rijetko moglo vidjeti zajedno, a prvi put snimljeni su prošle godine na modnoj reviji Diora u Egiptu, gotovo pet godina nakon početka njihove veze.

Linker
27. travanj 2024 04:33