čestitke

Rodila je glumica Marija Borić Jerneić: Malenoj curici dala preslatko ime

Glumica Marija Borić Jerneić rodila je djevojčicu Ritu, kojoj se veseli i trogodišnji sinčić Roko.

Glumica Marija Borić Jerneić i suprug Branimir Jerneić postali su roditelji malene djevojčice Rite. Malena curica je stigla na svijet u 9:32, teška je 3.570 grama i duga je 49 centimetara. Da očekuje svoje drugo dijete otkrila je krajem travnja ove godine, a kroz trudnoću je bila vrlo aktivna pa ju se moglo vidjeti kako uživa na špici dok kupuje stvari za prinovu.

Osim malene Rite, par ima sina Roka kojeg su dobili u ožujku 2020. godine tijekom pandemije pa nažalost njezin suprug nije mogao biti s njom tijekom rođenja sina Roka. "Veselili smo se tome da ćemo taj trenutak rođenja djeteta provesti zajedno, no situacija je takva da to nije bilo moguće", rekla je tada za Gloriju glumica. Kazala je da ju je puno emocija preplavilo, najviše sreće i veselja jer je sve dobro prošlo. "Mir, ogromna ljubav, suze radosnice, a malo su tekle i ‘žalosnice‘ jer suprug, odnosno tata nije mogao biti s nama", poručila je tada Marija.

43-godišnja glumica koja je najpoznatija po serijama "Ponos Ratkajevih", "Najbolje godine" i "Stella" komentirala je svoju prvu trudnoću za magazin Gloria te je otkrila da se super osjećala u drugom stanju. "Sretna sam jer nemam nikakvih tegoba. Možda su za to zaslužni i geni: moja mama Nada rekla mi je da su sve tri njezine trudnoće prošle bez problema, a i moja starija sestra Kata, koja je rodila dvije djevojčice, također nije imala nikakvih komplikacija. Nadam se da će tako biti i sa mnom", rekla je tada glumica.

image

Trudna Marija na zagrebačkoj špici u svibnju ove godine

JOSIP MOLER CROPIX

Marija i Branimir vjenčali su se 2019. godine na bajkovitom vjenčanju u šumi kod Zaprešića. "Htjela sam da svadba bude u golemom prozirnom šatoru u šumi i nakon duge potrage pronašla sam takvo mjesto", rekla je glumica za Gloriju. Dodala je da je htjela da se svadba održi u tradicionalno u subotu u svibnju, njezinom najdražem mjesecu, ali da nije bilo slobodnih termina. Stoga se glumica odlučila na kompromis i pristala na dnevno vjenčanje u nedjelju. Kako bi gosti mogli što bolje funkcionirati nakon svadbe, mladenka im je omogućila da takozvani set za mamurluk, u kojem su bile staklenke s vodom, pepermint bomboni, čepići za uši i šumeće tablete.

Među 150 gostiju bile su i atletičarka Sandra Perković, TV voditeljica Ana Radišić, producentica i scenaristica Jelena Veljača te glumci Vanja Ćirić, Jasna Palić-Picukarić i Dražen Čuček, a Marijina kuma bila je dizajnerica Aleksandra Dojčinović, čiju je kreaciju odjenula na svoj najsretniji dan.

Linker
19. travanj 2024 13:18