Samo nas dvoje

Romantični bijeg: Antonija Mišura Sandrić proslavila sedmu godišnjicu braka s Markom

Poznati par bivših košarkaša odlučio se na intimnu proslavu u luksuznom hotelu. Antonija je objavila posebnu posvetu njihovoj ljubavi.

Naša proslavljena bivša košarkašica Antonija Mišura Sandrić slavi sedmu godišnjicu braka sa suprugom Markom. Par je iskoristio priliku za romantičnu proslavu u jednom dalmatinskom hotelu, a Antonija je na svom Instagramu podijelila fotografije intimne proslave.

„Pola života zajedno“ napisala je uz fotografiju Antonija, koja Marka poznaje dobar dio svog života, a iz prijateljstva kako to često biva, rodila se i ljubav. Par se, nakon desetak godina veze, vjenčao u rodnom Šibeniku 2015. u katedrali svetog Jakova, a Antonija je tad dobila i titulu jedne od najljepših mladenki na našoj sceni. U prekrasnoj haljini od čipke, koja je rađena po njezinim željama s dugačkim velom te minimalističkom frizurom i šminkom, Antonija nije skidala osmijeh s lica.

image
NIKSA STIPANICEV/CROPIX
image

Vjenčanje Antonije i Marka u Šibenskoj katedrali

NIKSA STIPANICEV/CROPIX

Par je u braku dobio dvoje djece, kćer Taru koja ima dvije i pol godine, a u siječnju ove godine na svijet je stogao i sin Noel. "Nimalo ne pretjerujem kad kažem da je Noel prekrasna beba. Čak je i mirniji od Tare, premda je i ona kao novorođenče bila nezahtjevna. Plače samo kad je gladan, a između obroka spava", u razgovoru za Gloria.hr otkrila je tada Antonija.

Otkako joj se prije dvije i pol godine ostvarila želja o majčinstvu, nekadašnja hrvatska reprezentativka posvetila se obitelji. Dok je njezin suprug Marko na poslu u Nacionalnom parku Krka, gdje radi od sportske mirovine, Antonija je posvećena odgoju dvoje mališana kojima je mamina pažnja još uvijek potrebna.

image

Antonija u svojoj kuhinji snimljena 2020.

SASA BURIC/CROPIX

Par je, čini se, povodom proslave godišnjice ulovio trenutke rezervirane samo za njih dvoje, a romantičnu posvetu njihovoj ljubavi zabilježila je Antonija na Instagramu.

Kako izgleda njihov život u novouređenom domu, koji je Antonija uređivala po njihovim zamislima i potrebama, bivša košarkašica često dijeli sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Kćer Tara je ponosna starija sestra koja voli brinuti o mlađem bratu, a nedavno je Antonija objavila i fotografiju kćeri s košarkaškom loptom u rukama uz komentar "moja košarkašica". Od sportskih gena teško je pobjeći.

Linker
25. travanj 2024 10:45