MATE PAVIĆ

Romantika u Španjolskoj: Naš proslavljeni tenisač zaprosio dugogodišnju djevojku

Mate Pavić je zaprosio lijepu Katarinu upečatljivim dijamantnim prstenom s okruglim kamenom za vrijeme zajedničkog odmora u Madridu.

Naš proslavljeni tenisač Mate Pavić i njegova djevojka, vizažistica Katarina Jurkin, svoju dugogodišnju ljubav okrunili su zarukama. Lijepa Zagrepčanka, koja je 2016. ponijela titulu prve pratilje na izboru za Miss Hrvatske, sretnom se viješću pohvalila na društvenim mrežama.

image

Mate Pavić i Katarina Jurkin

RONALD GORSIC/CROPIX

Mate je zaprosio Katarinu upečatljivim dijamantnim prstenom s okruglim kamenom za vrijeme zajedničkog odmora u Madridu. "Mrs. to be (uskoro gospođa)", napisala je Katarina uz fotografiju na kojoj ponosno pokazuje prsten držeći tenisača za ruku.

image

Par se zaručio u Madridu

INSTAGRAM/KATARINA JURKIN

Peterostruki osvajač Grand Slam turnira svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, a njegovu djevojku ne viđamo često na događanjima. Ipak, na društvenim mrežama ponekad znaju podijeliti pokoji zajednički trenutak, a najčešće su u pitanju idilični trenuci s putovanja. Naime, skupa su posjetili Maldive, Monte Carlo, Dohu i mnoge druge egzotične lokacije.

Linker
30. ožujak 2024 18:36